查看: 10442|回復: 10
打印 上一主題 下一主題
收起左側

HKA D SER唔俾人改名??????

我改左名之後入彼你個SER又變後之前果個......

我入TIG就俾我改名....唔俾人改名????????????

Unknown command: cd_version
回復

技術問題
回復 支持 反對

本來俾人改名???
回復 支持 反對

咁就要睇下咩服
#1 #2 #4 #7係比人改名
#3因為要登入帳戶問題, 所以入到係唔比改名
而你變番之前個個名, 相信係你個人的問題了, 我也不清楚為何會這樣, 建議刪除CS裹的Config重設Config, 即可解決這問題
回復 支持 反對

咁就要睇下咩服
#1 #2 #4 #7係比人改名
#3因為要登入帳戶問題, 所以入到係唔比改名
而你變番之前個個名, 相信係你個人的問題了, 我也不清楚為何會這樣, 建議刪除CS裹的Config重設Config, 即可解決這問題 ...
chantikki 發表於 9-1-2010 15:45

我係玩呢個→【團隊死鬥】 61.244.121.163:27015

我入其他SER冇事嫁波....
回復 支持 反對

我係玩呢個→【團隊死鬥】 61.244.121.163:27015

我入其他SER冇事嫁波....

anthony2005 發表於 9-1-2010 22:18

...本人經常於團死服 轉名, 也成功喔, 還請嘗試使用本服的建議:
刪除CS裹的Config並重新設定Config, 即可能可以解決這問題
回復 支持 反對

...本人經常於團死服 轉名, 也成功喔, 還請嘗試使用本服的建議:
刪除CS裹的Config並重新設定Config, 即可能可以解決這問題
chantikki 發表於 10-1-2010 03:18

Config係邊到???點重新設定??

你個SER冇ADMIN就有人用外掛....岩岩先有2個....

請想辦法改善~
回復 支持 反對

Config係邊到???點重新設定??

你個SER冇ADMIN就有人用外掛....岩岩先有2個....

請想辦法改善~
anthony2005 發表於 10-1-2010 10:41

Config於閣下的 (可能多於一個):
CS1.6主目錄/cstrike/config.cfg
CS1.6主目錄/cstrike_tchinese/config.cfg
CS1.6主目錄/cstrike_schinese/config.cfg

如在這些目錄找到config.cfg , 可刪除此cfg
但請注意二點, 刪除Config時應是關閉了CS , 以免Config被重新建立
刪除Config後, 名字等的設定均需於Options(設定) 中重新設定
回復 支持 反對

好像是比人改名的...
回復 支持 反對

Config於閣下的 (可能多於一個):
CS1.6主目錄/cstrike/config.cfg
CS1.6主目錄/cstrike_tchinese/config.cfg
CS1.6主目錄/cstrike_schinese/config.cfg

如在這些目錄找到config.cfg , 可刪除此cfg
但請注意二點,  ...
chantikki 發表於 10-1-2010 22:05

已dle    config.cfg....不行呢....
回復 支持 反對