打印 上一主題 下一主題
收起左側

TiG 香港跳躍場系列 (KZ|climb / bhop / jump) [更新:2010-11-30]

想成為VIP?想知道有關詳情,請密切留意 www.tig.hk
回復 支持 反對

tig ser 好好 @_@
回復 支持 反對

TIG 我覺得你地個ser好有問題 我琴晚add左IP 到今日都入唔到你地個ser 主要有2個原因 希望你地正視

第1. 我有時遇到d插件下載時間仲長過張地圖, 跟住入面又換地圖 冇一次可以完整下載哂
第2.[非常重要] 我下載地圖 多數要1x分鐘(我諗你地慢, 我玩第2個kz ser最耐都係8分鐘大地圖), 重點就係 例如 佢岩岩換完地圖(明顯我上一次係未下載完) 我再入 又下載張12分鐘既地圖 個下載剩10分鐘左右 佢就vote換地圖 好明顯有玩家濫用rtv 呢個原因令我從來冇一次可以完整下載哂你地既插件同埋地圖
咁搞法你地個ser幾好玩都冇用啦 我十分希望你地放個admin係個ser入面 你地個ser而家好明顯充滿住1d 唔識玩跳跳埸(或者好廢)既玩家 每次換到張地圖佢地玩唔到就rtv vote換地圖 而家個ser比佢地玩哂 拎到一d真正識玩既玩家會玩唔完張地圖 或者 會有人唔可以完整下載所有野入唔到ser玩
我自問玩跳跳埸唔勁 不過都算識玩 見到你地24小時開ser隨時有得玩真係覺得好正 不過上面既問題令我冇一次係入到ser lo 如果你話冇得放admin既 咁我建議你不如取消 rtv 呢個功能 換時間制 即係每張地圖限時30分鐘 每30分鐘就換一次地圖 咁就唔會出現濫用rtv既情況出現
回復 支持 反對

整多d場玩 ...
回復 支持 反對

地圖會一直新增..但係近排唔係賻得閒..所以冇加地圖,唔好意思
回復 支持 反對

有關 VIP 活動詳情已經在 www.tig.hk 公佈!
回復 支持 反對

30-03-2010
#0 (CLIMB)
回復部份在 2 月份因事故所流失的地圖
更新 wr 記錄

#1 (BHOP)
回復部份在 2 月份因事故所流失的地圖
更新 wr 記錄
回復 支持 反對

TIG 我覺得你地個ser好有問題 我琴晚add左IP 到今日都入唔到你地個ser 主要有2個原因 希望你地正視

第1.  ...
無敵小雞-港 發表於 2010/3/24 13:32

請更新 V19
回復 支持 反對

第1.  ...
無敵小雞-港 發表於 24-3-2010 13:32

你咩版本?
我v19下載野1秒下載哂--
有時顯示十幾分鐘既,重新入ser就會1秒搞掂
回復 支持 反對

新玩 有排load入去= =
太多野
load成幾個鐘= =
有冇一個檔 可以post出黎
回復 支持 反對