打印 上一主題 下一主題
收起左側

汁裝同爆裝係大家眼中算唔算無品?

殺馬問題:
我認為信長呢隻game佢set左隻馬會死,
你就預左比人殺@_@
一係一早講定,人地一定冇野好講
如果你馬眼都唔想比人殺ge話...
就輪到我冇野講.
回復 支持 反對

如果你有實力 點會比人汁到裝??
回復 支持 反對

RE:冷傲

係網遊中 你搶人場OR昆人錢 咁係唔係都算有品?
以你個傻仔道理 隻GAME 可以比你搶場 昆人錢
係唔係就可以咁做 而且唔會叫無品?

搞GAG
如果隻GAME有小偷 /盜賊既職業  
你又唔比人偷?  

講番正題  我覺得殺馬 爆裝係完全無問題
係汁裝會令人燥少少....不過都唔係叫無品
講真  如果呢D都叫無品既話 比賽就唔會唔禁止啦

有D英的確勁易殺馬
但呢D係遊戲既設定

唔通你就黎GG人地果時
人地玩上忍 GG左你先
唔通到時你又話 明明我地贏硬
玩上忍咁無品?

遊戲設定左係咁
一係你就唔好玩 一係你就唔好怨
回復 支持 反對

RE:冷傲

係網遊中 你搶人場OR昆人錢 咁係唔係都算有品?
以你個傻仔道理 隻GAME 可以比你搶場 昆人錢
係唔 ...
955247 發表於 6-5-2010 15:57

你講得好岩...中point....
回復 支持 反對

曾經我以為「小學雞升上中學便誤以為自己不是小學雞」這一句話是大錯特錯
今天我重遊舊地時大惑不已
我唯有問朋友什麼是小學雞
他答我小學雞總愛開無聊無討論意義的帖子發問
然後把自己的思維灌透到別人思想當中
不問原因對異見作出猛烈的批評
而且他們有一個特點是當理解不到別人的概念時便會請人重讀中小學
部份更會將自己的「無論點」理論間接轉移到參與其帖子的壇友當中
據調查顯示這大部份的「小學雞」均屬小學程度
愛長時間玩線上遊戲(網遊) , 不務正業
當然有部份「小學雞」是屬於中學程度
但由於思想幼稚反應緩慢個性粗暴而且自我中心
所以心境依然停留小學階段

題外話:
係街度搶人野係不合理 , 亦不合法
係網遊度昆人錢亦係不合理 , 不合法(註: 小學雞最愛玩網遊,見上)
有邊一條法律係禁止係信長入面殺人馬搶人野

自某人比喻用錯我已經不想多說
沒想到他還大言不慚...
回復 支持 反對