打印 上一主題 下一主題
收起左側

唉~

我從來未試過係抱怨區發表文章,但係今次真係好吾開心

上個星期我招收admin,搵人連入5日+每日一小時就比佢做

有3個人做到,我就比佢地做,前日,我玩vip場,其中一個係咁grab人

我叫佢吾好grab,起馬叫左5次,佢仲係grab,所以比人話on8+1ser

我就del佢admin5個鍾,到左昨日,我比番佢做,叫佢吾好grab,

點知今次佢地2個死左之後grab,我吾知係邊個,跟住我警告佢,

直到我真係忍吾到,d人比佢搞到走晒,但係今次我見到2條紅線一齊grab住個人,

我就勁嬲,踢左佢地2個+del admin,到左今日,佢地無入黎,改左個名入黎,

又係度串我個ser吾知玩乜,又話我昆狗,又話我用導彈,又話我個ser lag,吾希罕做admin,我就o晒咀lo

佢之前又無講e d野,我信任佢先比佢做admin,吾通我無神神亂加一個吾識的人做admin?

我用導彈打bot又有問題?我個ser擺明咩都玩下,又玩下喪屍,又玩下刀仔,

咁都叫吾知玩咩,又話我昆佢明明話比admin又吾比,我想講係佢自己亂grab

我有警告過佢,但係佢仲grab,仲要搞到比人話on8+1ser,吓?

姐係你無交功課比人罰但係怪個老師,我想問我有錯咩,我有del錯佢?

e家好灰lo
回復

我從來未試過係抱怨區發表文章,但係今次真係好吾開心

上個星期我招收admin,搵人連入5日+每日一小時就比佢做

有3個人做到,我就比佢地做,前日,我玩vip場,其中一個係咁grab人

我叫佢吾好grab,起馬叫左5次,佢仲係grab ...
-0-蝦 發表於 24-1-2010 13:32

佢濫權5次 你仲要比番佢做, 咁係你犯賤姐..
一次不忠, 百次不用
我個人既做法就係
1. 先警告
2. 警告無效後移除ADMIN
3. 因被BAN後不憤 而到處說伺服的不是的話, 即全線伺服封禁永久IP

仲有一點, 有前科既一定唔可以比佢做ADMIN
回復 支持 反對

佢濫權5次 你仲要比番佢做, 咁係你犯賤姐..
一次不忠, 百次不用
我個人既做法就係
1. 先警告
2. 警告無效後移除ADMIN
3. 因被BAN後不憤 而到處說伺服的不是的話, 即全線伺服封禁永久IP

仲有一點, 有前科既一定唔 ...
chantikki 發表於 24-1-2010 16:27

如果人地流動ip點算
回復 支持 反對

如果人地流動ip點算
sum_pig 發表於 24-1-2010 18:50

這就需要用到另類的方法
我個人是加入一種Advanced BAN (進階封禁), 並非以IP來作偵測, 而是用另類的方法偵測, 但詳請就不能提供了....
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

om8+1 講到威威咁..ban我丫笨比埋 game名 同流動 ip 你 =] ban我丫 笨6+1

HKA = 垃圾... HKA = 笨6+1  HKA= on 8+1
0511332a 發表於 25-1-2010 16:29

小朋友行為
回復 支持 反對