打印 上一主題 下一主題
收起左側

[求檔] 求15min頭城快 最好25+2/26+2/27+2蒙古26+2

我試過15分尾 冇升織 唔該教教我
因為人地空奴15min左右已升城 出騎...我先15min尾16升 仲要起城保  so hard..........
回復

咁快都出唔到幾隻兵喇, 但如果你真係想咁
可以試下種田升城, 不殺豬, 所以一開始不用升血, 用埋d時間起村民, 升完城再補番升級
因為種田搵肉較快, 你愈早起田到封建果陣就必定有足夠既肉
殺羊搵果已經足夠你的基本村民, 而且你25+2, 用小百幾肉出村民,
但中途要補, 種田多時一定要

另外對方咁快升城, 最多只能支持單一馬房不停出馬,
你只要頂到一兩次亂, 再雙馬房儲兵, 可以好快ko佢
而且對方少兵, 升城期間可以用木牆圍城, 防馬亂

對方起城堡更簡單, 防壓堡只需要亂起木牆在附近就得
如果佢起自己屋企仲簡單, 因為你就算18分升城, 對方都冇乜兵
升城期間拎幾隻村民小心d走去對方附近, 起下野, 升城後起攻城廠就ok

15分升城, 又要最少3人掘石先起到堡,
佢d資源可以想像到出到幾多野, 根本冇實際作為

如果你想要記錄檔, 再pm我, 我先因你要求玩一個出黎, 但15分升城同中手打已經根本冇意義
回復 支持 反對

咁快都出唔到幾隻兵喇, 但如果你真係想咁
可以試下種田升城, 不殺豬, 所以一開始不用升血, 用埋d時間起村民 ...
hellohkk 發表於 14-2-2010 23:10

wdd
之前用馬雅 15分半起 城堡 之後出 UU  拉騎士
用你個方法打唔打到他 ?
回復 支持 反對

wdd
之前用馬雅 15分半起 城堡 之後出 UU  拉騎士
用你個方法打唔打到他 ? ...
0511332b 發表於 28-2-2010 12:44

我都有睇果個 --  
勁-.- 不過...馬雅...  d 兵小資源就可以出到...
回復 支持 反對