打印 上一主題 下一主題
收起左側

羽丹vs淺井

我岩學咋!!唔系太清楚里d野!!一定只可以是但一樣??
我fd話殺夠3次就完場!gg左都系完場wo!!
邊有甘快呀@@6lv前我就死3次@@  $#6lv都系岩岩先學到大技咋wo!!甘快秒到我@@
我6lv都有兩個血x
回復 支持 反對

咁即係殺夠3次就完場.....
因為無可能gg都仲殺唔到人地3次= ="
1on1$#唔使lv6都殺到你= ="
1,2技+電+爆你都死(如果佢真係想快D殺夠你3次既話)
同埋你一開始唔買電卷買血食兵未好慢lo = ="
回復 支持 反對

hi 我係佢個fd 我玩左2年..好小^>^.....但係你地有無唸過...一開頭..唔死...話明後期!!你地估下我會唔會轉裝..我都有唸過你地D問題..但係呢..我前期有2個血..1個魔水..我信個$#一定打唔死我^.^..但係後期..我係轉..1個地王..2個名刀+35力果個...我信$#一定打我唔死..e我既攻擊力..一定有^.^...
回復 支持 反對

之後..當佢玩前田啦!!..一開頭..1個血..1個清..1個閃..我信佢打我唔死..仲有..6lv 我一定叫都去打450 後清走.走.....3-4次.就2個450...我一定快肥過佢..我仲有1技幫我cp..打兵.一定多過佢...佢玩真田仲好...我一定打到佢無得肥...無得打兵..因為真田太垃圾!!! ^.^

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
~!卡卡西!~ -5

查看全部評分

回復 支持 反對

佢$#連技ok快既話對一個新手黎講係唔夠快開魔水
同埋都識話你玩左2年.....
你同佢當然唔同,你可以打到佢肥唔到,不過到時唔係你同個人打麻= =
我覺得1on1o係gg前點都會有人殺夠對方3次lo = ="
同埋我覺得玩到後期gg前真田點都唔會肥唔到= =
不過佢改左用慶次你就大獲/_\
回復 支持 反對

個fd上埋佢個樂古ac咁得意.
回復 支持 反對

我系學校上樂古比反你地d意見比佢睇ma!!
回復 支持 反對

唔好搞咁多野...用丹羽吧...前期最好快過佢6lv...camp下佢 一見到佢就2技 電 大技 爆彈個d囉 一定係咁嫁喇... 最好留大殺佢 出魔水個d 就ok
回復 支持 反對

淺井, 真田幸村,前田慶次
~~~~~~~~~~~~~
$#係上面3隻之中,最少血個隻.
如果你知佢會玩$#.就玩d厚血既英
小心佢秒你
~~~~~~~~~~~~~
佢玩真田/前田
你就要練反應.咩英都好
佢一閃想暈你.開魔水
之後可以既就反殺啦..
~~~~~~~~~~
回復 支持 反對

我系學校上樂古比反你地d意見比佢睇ma!!
★緇×糖☆ 發表於 22-4-2010 01:47

咁你係玩3分定就咁3殺同gg~_~?
回復 支持 反對