打印 上一主題 下一主題
收起左側

[官方情報] 金光英雄搶先玩獎品發放公告

我唸你理解錯誤了
我是指當你在看那個事物或面對他時的那個狀態,而不是任何時間,
難度你會在任何時 ...
基斯耀 發表於 18-5-2010 17:44

多謝你的解答, 我終於明白到為何看不明你帖 ^^
回復 支持 反對

那我一定要被你恥笑了, 因為這是事實。

我想說spy問題(閣下指的是冇貢獻玩家)個個國都有, WIZ, DOS, BRD都 ...
otaking 發表於 18-5-2010 17:52

你認為我覺得沒有貢獻的玩家就是spy?(什麼道理)
又將人對號入座
我在上述的post只是用來引用我對你的謬誤的判斷
spy的主要影響已過去(第1名國家有5lv卡的活動)
而我們罷打並不是spy的問題(請睇清楚上述第1~2頁的post)
其實你也幫我表明了新手的例子,又何來說全是spy的問題?

那時WIZ的情況也不比BRD好, 哪有時間開spy?  (什麼時侯??5lv活動時???)
spy一早就開了,不用雙開,開多十幾個了吧?

再者,你們沒有國戰打,大可以自己開團戰
現在雷帝對雷帝,不是很爽嗎??  ^^
回復 支持 反對

多謝你的解答, 我終於明白到為何看不明你帖 ^^
otaking 發表於 18-5-2010 17:59

如果你這都看不明,我唸我又要再調低來配合你了
回復 支持 反對

笑了 我地怕輸走場--? 真的嗎 咩我唔知ge 我唔走場 唔理佢輸定咩 連100場win都好 想走咪走 不個你地brd 輸1-2場呀走曬去打dos 咁係咪想住人去曬dos同你地打先安樂??你地brd呀 有幾個玩家真係曬左 曬左佢地係brd 有某幾位啦 唔似大部份brd玩家 打輸呀走 人地呀 寺馬你地班友走曬 明知無場打都入泥同我地吹水啦.唉 你地咁ge行為 b得3個國 hk cb想唔汁都唔得啦 轉去玩日服算把啦 你地咁無品玩 到時dos又無場果時又要打番wiz??定係唔打呢??(同dos結伴才有得玩了...)
回復 支持 反對

誰誰說??
綠國己有對付雷帝的方法,將來的國戰就看看綠國人怎吧他們打下來吧^^

如果真是雷帝天下,就只好說藍國人晒$整死隻game了
自作自受~
晒7xx蚊玩得幾場國戰www基斯耀 發表於 18-5-2010 14:10

玩得幾場原因:綠、紅國罷打

我...要笑嗎- -
你咁講係咪指我地買點買點機因被罷打而只有幾場國戰打

仲有  晒錢去一隻遊戲到   遊戲絕對不會有直接影響
暗接就有(綠國見到藍國有一d勁的點機就罷打..)

你們覺得我地罷打行為係怕輸既,咁你係岩一半  記住,係"一半"  因為e一半你地都有^^
基斯耀 發表於 18-5-2010 15:27

藍國罷打ge事係幾個月前
依加綠國仲罷打緊   
舊事重提真好野
回復 支持 反對

仲有  樓上各位  話人地國有間諜請交上證據

如果唔係只會無盡咁嘈下去

(請勿交上某論壇幾個月前的證據)
回復 支持 反對

如果你這都看不明,我唸我又要再調低來配合你了
基斯耀 發表於 18-5-2010 18:08

對不起, 我就是調低了才看得明, 假若你再調低我就沒辦法了
回復 支持 反對

請大家別吵...
國戰等等的問題請開新主題吵...
現在都是有禮貌的請問一下GM--我用了7600rt,可是為什麼沒有機體?
回復 支持 反對

離題真嚴重,2個人兄請注意
回復 支持 反對

係...我也覺好像我和他在騙post偷分= =(真的對不起)
回正題, 我到現在仍未收到...
希望GM明天能Fix the problem......
回復 支持 反對