打印 上一主題 下一主題
收起左側

[歡迎修改] 世紀大富翁 (正式版本2,2) [終止更新,開放修改權]

兵種方面有待改善
今日同fd玩我馬爆人地40隻吉吉兵+十幾隻火槍都守唔到-.-

1p如果可以一開始可以選擇金錢既數目會更好
回復 支持 反對

大富翁..沒玩過
來玩看看

評分

參與人數 1樂點 -5 收起 理由
RZero -5 純感謝/無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

建議:加上土地連線加成就好
e.g.即齊集中國土地租金可加成10%
回復 支持 反對

1p可以選擇開始資金都唔錯 ^_^
希望可以增加這功能
回復 支持 反對

1個輸左就自動變哂其他遊戲者嬴...
[S]拉人專用 發表於 30-5-2010 03:43

bug
1.國王的特技在任何時候都有發動
[假如5p國王    12p戰鬥時亦有冷凍時間] ...
[S]拉人專用 發表於 30-5-2010 09:54

下一版本修正,感謝回報!

兵種方面有待改善
今日同fd玩我馬爆人地40隻吉吉兵+十幾隻火槍都守唔到-.-
1p如果可以一開始可以選擇金錢 ...
pk456456 發表於 30-5-2010 11:22

已稍作平衡,下一版更新(這個取得平衡粉難)

建議:加上土地連線加成就好
e.g.即齊集中國土地租金可加成10%
綠亞29 發表於 30-5-2010 16:40

早有打算,未有時間製作~暫時修正BUG已花了不少時間,還請等待...謝謝!

===========================================
選擇金錢方面...大家認為10000,15000,20000這三個作選擇好嗎,沒有意見則準備更新~

亦感謝nomygf支援....萬分感恩....
小弟自問技術差....此劇應該還有很多BUG(汗")
回復 支持 反對

金錢方面可以整多d
eg:20000  35000  50000
唔想ag甘多次-.-
最好玩就係搶野果度
但騎弓同強弩冇距比火槍輸洩好多

唔記得左報bug
一開始冇耐隻傳教士招技有用
但玩左一陣就冇左(好似係2p)
村民果個5秒加1上限血直程冇(1p)

評分

參與人數 1樂點 +3 收起 理由
nomygf + 3 提出遊戲錯誤

查看全部評分

回復 支持 反對

資金 20000 25000 30000 會好 d
唔係既話會玩好耐-.-
回復 支持 反對

回復 47# 烤肉

就係想玩得耐-.-
攻城戰太爽xD
回復 支持 反對

如果這樣就20000,30000,40000

>>但騎弓同強弩冇距比火槍輸洩好多
這個....購買價已經取得平衡,而且強弩已經改為長弓兵(Ver1,4),但同時火槍改為土耳其

>>一開始冇耐隻傳教士招技有用
>>但玩左一陣就冇左(好似係2p)
>>村民果個5秒加1上限血直程冇(1p)
啊....失敗/_\.....下一版修正
回復 支持 反對

假如只加起始資金似乎沒有太大幫助
我認為應該增加經過起點的資金 [如3000~5000]
另外把野豬改成羊會否比較好[相信不少人也有被野豬殺村的經驗吧] (哭
回復 支持 反對