查看: 14895|回復: 69
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[武器大全] [原創]《槍械大全》「銀色」「闇黑」「鮮血」略析 心得

◆ 銀色戰將至尊升級三重奏

自 6 月 8 日起至 6 月 29 日維護前,《CS Online》將推出「銀色戰將至尊升級三重奏」活動。玩家只要在活動期間,於商城中購買「銀色戰將(永久)」 即可參與任務。

在啟示錄模式挑戰 A 任務,迎擊虛擬對手並完成 3000擊殺數即可得到「鮮血皇后改造零件(永久)」,並可獲追加獲得「鮮血皇后(永久)」。而完成 B 活動,即是在殭屍模式 1、2、3上完成感染人類或擊殺殭屍 300 次,就可獲得「闇黑帝王改造零件(永久)」,亦可追加獲得「闇黑帝王(永久)」。

銀色戰將
(有甲測試)

頭部 約72-75
胸部 約18
腕部 約18
腹部 約21-22
腿部 約18

鮮血皇后   
比 銀色戰將 攻擊低了2% 連發+了3% 8發增加到15發
遊戲購買價格 $ 600美金

鮮血有甲測試

頭部 約72
胸部 約17-21
腕部 約17
腹部 約21
腿部 約17-18
鮮紅既彈道
左位某低射  右為企係度射

彈道都算集中  但係行住射 有機會-6 爆頭  企係度狂噤d彈都會好瓢

闇黑帝王  (岩岩好辛苦殺左300隻打返黎打左6個中/_\ )
比 銀色戰將 高3% 攻  換彈速度 -2%
遊戲購買價格 $ 600美金

闇黑帝王  以下打bot無甲爆頭略測

頭部 約156
胸部 約41
腕部 約39
腹部 約--
腿部 約--

闇黑帝王 (有甲測試)

頭部 約80
胸部 約20
腕部 約20
腹部 約--
腿部 約20
黑閻既彈道  左為某低射  右為企係度射

感覺上比紅的準的穩定得多  慢慢一發一發射命中為高
小小心得  
闇黑帝王600$  缺點仍是換彈速度  優勝之處是高攻了
攻擊力比得上 夜鷹.50c 確實高攻了  但有甲仍是不能一下爆頭但比紅色的高攻

這兩把槍可以穿牆  鮮血皇后 扣 9 -11
                         闇黑帝王 扣 12 -15

總結 ..  假如你有金鷹同雙槍就唔好買..  ( 如果係用黎收藏不彷一買 =])
          鮮血比闇黑連發速度快D 15彈可以殺到兩隻至三隻 (100血一般果D)      打屍比較頂多2-3秒到@@!
          跟ct基本板手槍 (usp)看起來雖然沒太大分別
          但 usp 不能穿牆 攻擊力低3% 小3發彈夾            

闇黑帝王 我個人覺得可以當夜鷹用 換彈要1-2秒到真係好慢
          銀白呢支槍係呢兩把既平均攻擊型 缺點仍然係換彈慢

闇黑       4 - 5  下死亡
          鮮血       5 - 6  下死亡
          銀白       4 - 6  下死亡   

外觀:   鮮血有花文  比銀色和黑閻美觀得多      
          ( 都係果句 用慣左雙槍或者有金雞既 可以選擇唔買或者收藏  小弟沒有這兩把槍所以買黎玩下)

可以當收藏之用
          補充一句 : 打屍用呢兩把野係彈唔到屍既 如果要補返彈屍距離請回覆

呢個係小弟第一次整 唔知有無整錯格式@@!

評分

參與人數 1樂點 +160 收起 理由
ctm22000 + 160 內容精彩

查看全部評分

回復

頭香~明天買~ 鮮血皇后比較好用d 打屍都比較實用~ 闇黑帝王如果換彈速度同鮮血皇后一樣既話
可以話係最好用既手槍~
回復 支持 反對

38...而且小彈 唉...[[有無金雞咁好彈架~~
回復 支持 反對

試左  唔彈屍嫁= =
回復 支持 反對

試左  唔彈屍嫁= =
tom7798 發表於 8-6-2010 23:51

咁已經係c場無用-口-
回復 支持 反對

無雙槍既 用紅色會好d既  有金雞當然用金雞啦~~
千奇唔好用銀同黑= =