打印 上一主題 下一主題
收起左側

[**更新至8月24日**]Hong Kong EST BaseBuilder Server(起基地守模組)

D ADMIN服務態度都幾差下 尢其是JK 一日到黑係到爆粗 跟住自己犯規又冇事 玩家犯規又話又BAN又話要踢 ...
kochunyin115 發表於 20-6-2010 11:35

係呀,佢地D服務態度真係差到爆-.-,D人一唔聽佢地話,就係到串佢地,又話ban佢地,冇錯,你個ser係好好玩,但係有D咁的ADMIN就真係影響左個ser啦,人地玩緊果時,過左3mins後,果D ADMIN會黎整走我地D野=.=,你話係咪好火!請你叫D ADMIN改改啦,thx
回復 支持 反對

同埋ser二有好多好多小學雞
回復 支持 反對

仲有可唔可以+多d位成日都入唔到
回復 支持 反對

回復 11# 剎.那.回.憶

係lo 希望d admin檢討下啦
回復 支持 反對

係呀,佢地D服務態度真係差到爆-.-,D人一唔聽佢地話,就係到串佢地,又話ban佢地,冇錯,你個ser係好好玩,但係 ...
剎.那.回.憶 發表於 20-6-2010 15:24

同感!ser係唔錯 但班adm有待改進
回復 支持 反對

點解成日唔開ser?
又話大部分二十四小時?
回復 支持 反對

回復admin問題 : 已經向他們提出問題 警告了他們 如有再犯
                         歡迎加入m群group306225@msnzone.cn
                         直接找我 我會對有關管理員作出處罰甚至取消該管理員職位
                         謝謝你們意見

回復#16          : 只是20/6那天伺服發生故障 我在那天都在找出故障原因並進行更新
                         因此事本人心感抱歉
回復 支持 反對

支持喱個mode呀
好講合作
回復 支持 反對

唉,today我玩左幾場,唔知點解打按v,D野move唔到,我按 bind v+grab刀唔得,ser主你整整佢啦,仲有,我唔知係咪你仲有D ADMIN唔聽你講野,有個人叫    Every(唔知.....) XD,佢場場做屍刀會自己整D bug位上去殺人,做人就過左3mins仲整bug位.有場佢做屍,仲自己bug左出黎殺我,我即刻火到off左cs 1.6.你果ser有D咁的ADMIN真係影衰你個ser,影衰埋我地D玩家!
回復 支持 反對

對於樓上所講既管理員已被取消職權
回復 支持 反對