打印 上一主題 下一主題
收起左側

Moedaze PROconfig by rs2online CSGO 伺服器 [Update: 2020/03/08]

佢可能logo錯左人...你又logo返佢...

不過純logo比人ban有點過份...
回復 支持 反對

已解Ban,但請注意明用外掛,亂Logo等行為
如果你短期內再比人Ban:
rs2online 有權以你可能因疑似「違反rs2online規定」為由不作處理...
回復 支持 反對

已解Ban,但請注意明用外掛,亂Logo等行為
如果你短期內再比人Ban:
rs2online 有權以你可能因疑似「違反rs2on ...
rat2 發表於 13-1-2013 20:23

咁都唔該請你查明下個條友因咩事而咁樣做先啦..對大家都公平我個fd在場都幫我問個條友因咩事kick我..但佢冇回應

紅字為admin做先..咁代表d咩?

我都希望你問下個條友..檢討下佢既行為唔該LOL
回復 支持 反對

咁都唔該請你查明下個條友因咩事而咁樣做先啦..對大家都公平我個fd在場都幫我問個條友因咩事kick我..但佢 ...
4仔. 發表於 13-1-2013 20:34

處理中...
回復 支持 反對

佢可能logo錯左人...你又logo返佢...

不過純logo比人ban有點過份...
rat2 發表於 13-1-2013 20:15

我就係睇到呢件事既人,被人ban既人既朋友
我見住個位admin SoeX~*特登行埋去我朋友條屍度logo..
第一. 係你話個ser唔可以亂logo人 你話佢"可能"logo錯人,你並沒有為佢"logo錯人"而致歉 言下之意admin就可以logo人? 更何況我唔同意佢係無心logo
你咁同包庇佢有咩分別?
第二. 我當時已經打字打左不下五,六次問SoeX~*點解要kick人, 佢一句都無答我. 係咪admin做野唔需要交代?
第三. 係那位admin logo人在先,請問佢俾人logo番有咩問題? 先撩者賤,如今只係以其之道還治其人之身,並不構成亂logo人之說法,那位admin咁都要kick人幾次 最後俾人刀左logo就ban人?
請你叫那位admin玩得有品一點
第四. 希望server主可以搵一d比較成熟懂事既admin黎幫助呢個ser..佢ban左我朋友 其實係無咩所謂 大不了咪唔玩,但係如果唔正視SoeX~*呢個問題,難保以後會有同類情況出現,造成更多唔開心既局面

最後請server主能夠持平一點,對玩家及admin也要公平 才不會招人話柄
如有咩歪曲事實既地方 亦希望SoeX~*能上來解話

謝謝
回復 支持 反對

己內部處理,感謝提醒
回復 支持 反對

PUSH.....
回復 支持 反對

18-1-2013 零晨 2:00- 4:00 期間給無理BAN (大約時間,因為太眼訓唔記得左)

事發:我入SER 1分鐘都冇,行左幾步就比人BAN左,而家都未解BAN,當時我見SER得兩人在1V1對戰,我入左T,期間我見有多個人入左SER但M6緊,請ADMIN查明原因!!!

SER IP:203.186.36.143:27015 #01 (de_dust2)

ID:helplove
回復 支持 反對

PUSH...
回復 支持 反對

PUSH????????
回復 支持 反對