打印 上一主題 下一主題
收起左側

Evil招刀仔神手入團[有團Ser] 招技術支援!!!

回復 支持 反對

入團後名稱 ]orz: Looin[Evil.L<--為單個英文字
你系男定女 orz: MALE
玩左Cs幾耐 orz: 3 yes
有冇Csmate orz: 有
會吾會同我一齊打江山 orz: 會
識吾識開ser orz: 唔識
聯絡方法 orz: ken021618@hotmail.com (msn)
回復 支持 反對

推推,團SER有問題,尚未開放!
回復 支持 反對

請問ser ip係?
回復 支持 反對

我自問玩左刀仔都有2年,實力有番甘上下,
而我畢生既夢想系開一個刀仔團,等各路神手聚集一堂,
NCH[Evil.N] ...
ZEN-NN 發表於 29-8-2010 15:43

入團後名稱 orz: Kris[Evil.F][<--為單個英文字]
你系男定女 orz: M
玩左Cs幾耐 orz:自己都唔記得,仲之好耐
有冇Csmate orz: WIN7 所以冇
聯絡方法 orz: tsp-607974@hotmail.com
回復 支持 反對

入團後名稱 orz: W!n7[Evil.S][<--為單個英文字]
你系男定女 orz: M
玩左Cs幾耐 orz:3 years
有冇Csmate orz: WIN7 所以冇
聯絡方法 orz: cheung7fun@hotmail.com
回復 支持 反對

入團後名稱 orz: babyEvil.b
你系男定女 orz:boy
玩左Cs幾耐 orz:3yrs
有冇Csmate orz:有
會吾會同我一齊打江山 orz:會
識吾識開ser orz:識
聯絡方法 orz:bbhang@hotmail.com
回復 支持 反對

入團後名稱 orz: BaBy![Evil.S][<--為單個英文字]
玩左Cs幾耐 orz:5年
會吾會同我一齊打江山 orz:會
識吾識開ser orz:吾識
聯絡方法 orz:kakamini_shingaaron@hotmail.com
回復 支持 反對

表格:
入團後名稱 orz: GoD`[Evil.P]
你系男定女 orz:男
玩左Cs幾耐 orz:3
會吾會同我一齊打江山 orz:MAYBE
識吾識開ser orz:識
聯絡方法 orz:godofcs@hotmail.com.hk
回復 支持 反對