樓主: [U]n-[N]a.m.e.d
打印 上一主題 下一主題
收起左側

nT.團隊收打MIX人士(新手都可).

又一狗仔v___v你同你主人聯群結隊係咁追咬人 我地都要小心D喎我覺得=[
dropkick 發表於 29-9-2010 20:16

大家咁話啦 你咪又係幫緊個主人係到咬人0.0
回復 支持 反對

大家咁話啦 你咪又係幫緊個主人係到咬人0.0
c0fe 發表於 29-9-2010 20:21

算啦 你咪鬼自慰啦
咪又係條宏狗叫你黎v_v
認下做狗冇咩所謂ge~
我冇你個屎眼咁Q窄v_v ALL屎唔出就賴地硬 技術不如人就話人外掛v_v
回復 支持 反對

算啦 你咪鬼自慰啦
咪又係條宏狗叫你黎v_v
認下做狗冇咩所謂ge~
我冇你個屎眼咁Q窄v_v ALL屎唔出就賴地硬  ...
dropkick 發表於 29-9-2010 20:40

首先 個post係我見到先同佢地講 仲有 我地主要針對tommy 唔係針對你成個團
所以我都唔想同tommy以外既人嘈 廢時到時兩邊到時又大家唔順超 你明唔明?
你就當我自慰都好 再咁嘈洛去都冇意思 個問題只係tommy之前既事 入左你地團 影衰左個團姐
話佢cheat既唔係一個兩個 連一個玩左cs6/7年 入黎正係打過兩場 都已經可以話佢開左野 更何況我地十幾個都一致認同 sure佢而家冇用 係好事 不過成件事只係針對佢前排 我地要嘈既原因好簡單 唔想A0既朋友覺得我地屈TOMMY 佢開頭入黎好地地 我地都當佢係我地其中之一 之從佢開野後 我地先開始有發生咁既事 好地地我地點解要收佢仲要針對佢呢? 希望你明白 我都好肯定佢而家已經冇用 THX
可能我岩岩語氣重左 但係我只係想證明我地冇屈過任何人
回復 支持 反對

[quote]首先 個post係我見到先同佢地講 仲有 我地主要針對tommy 唔係針對你成個團
所以我都唔想同tommy以外既 ...
c0fe 發表於 29-9-2010 20:51 [/quot

你講到我一定要認咁WO....玩左6,7年睇得出..証明佢要玩多幾年..
COFE你針我冇用..你咁樣講到我好似好勁咁..6-7年先睇得出..
但問題係我真係冇=]唔洗再留言,整到花哂..我NON-STEAM個時有幾場我FD係我屋企睇我玩,我D FD明就得,你地D外人只可以屈.
回復 支持 反對

入團後的名稱: nT. Michael
cs上線一日幾多個鐘: 2個鐘(除了星期日),平日多上..
Msn: johnny66619@hotmail.com
有冇咪/VENT:有
有冇Steam(有就講steam帳號): michaelng048
玩左MIX/MATCH幾耐:1年
住邊區:九龍
幾歲:差4個月14..(很想入隊..)
咩上網:IE8,XP
開SER D人大約幾PING:30下
回復 支持 反對

入團後的名稱: ja ball baLL
cs上線一日幾多個鐘: 2-3小時
Msn: homa1314@hotmail.com
有冇咪/VENT:是什麼東西?
有冇Steam(有就講steam帳號): 冇
玩左MIX/MATCH幾耐:未玩過,好想玩
住邊區:新界
幾歲:15
咩上網公司:BB100
回復 支持 反對