打印 上一主題 下一主題
收起左側

[計劃] 新作-【殺戮戰士】 請支持(完成度:45%)

回復 20# collins4321

不 = = 只是一個純文字的筆記本
給你們看看我以前的計劃
回復 支持 反對

回復 18# collins4321

...這個...我想講呢...角色係可以重復選的...
回復 支持 反對

回復 22# 潤攻

如果d人都選同一個人...咁你其他角色咪無意義?
一句講曬...平衡好重要
想多樣化就整多d角吧
最後點解左下同右下個城附近咁多樹既
回復 支持 反對

我有小小建議(不喜可不理)
不如+多2個玩家 一上一下 之後用隊際型式(3v3)
一來 有6個玩家一齊玩 (個人認為好似好過4個,同埋隔到咁遠有排行)
二來 隊際可以3個一齊相量策略 一齊攻打對家
三來 可以3個用不同角色配合自己隊既戰略

同埋個圖咁大,一人一隻英雄會唔會空左d呢=.=?
如果唔鐘意我既建議可以唔洗理=]
回復 支持 反對

如果地圖太空~可以加入大地特效的戰術~
最起碼可以加D加血攻狼落個map度
一D場地特效: (以下係for your map的建議)
風沙:每幾秒停止部隊一下
沼氣:持續扣1血
大轟:循環建立&del破壞者
流沙:指派單位到中間點,并毀滅中間點的物品(玩家可以在進入中間前,想方法逃脫)

可以的話~多D不同種類的地形~如雪山,平原,沼澤,峭壁~多D變化(不過對你來說是不會的了)
回復 支持 反對

回復 25# cycbobby

謝了~~~~~~~@_@多謝你支持我啊
回復 支持 反對

回復 26# 潤攻
講明先~唔係支持你~只係純粹就個劇的可塑性&你的惰性作出建議
個人來說~不喜閣下經常死劇~又連帖呃po的作風
簡單來說~有心的話~你的努力會有人看見
相反~你堆積如山的死劇只反映你三分鐘熱度的性格
回復 支持 反對

回復 27# cycbobby

-.-其實我冇心呃post架...
回復 支持 反對

加油哦樓主
其實我是挺喜歡你這個idea的
也覺得你這個idea是可行+可為的
希望你能繼續弄下去
別輕易放棄
時間不是一個問題
不要死劇就可以了
萬分支持!!!
回復 支持 反對

個人來說~不喜閣下經常死劇~又連帖呃po的作風
簡單來說~有心的話~你的努力會有人看見