收起左側

[現已開放]樂古專屬CS Server 24小時無斷間

admin衫根本冇咩用...又要download....
ben1 發表於 11-11-2010 19:43

嗯-.-好樣衰
回復 支持 反對

admin衫根本冇咩用...又要download....
ben1 發表於 11-11-2010 19:43

已關此插件了
回復 支持 反對

我知貴版主只係隨便說一下...所以我在此也隨便說一下

Tokyo插件 比不上TiG 插件,有什麼根據 ...
rat2 發表於 11-11-2010 19:30

看下去只是普通東西,不值得去看。TIG自行研發既CPU.AMXX在TOKYO插件看不到

加上TIG提供既服務好過佢地

Intel Xeon Harpertown 原廠八核心系統
16GB Kingston FB-DIMM 全緩衝記憶體
15,000RPM SA-SCSI 硬碟群 (以 LSI RAID 高速串聯)
數據中心企業級網絡專線
後備電源系統、FM200 防火系統,確保伺服24小時無間斷運作

設定費用全免!
99% 在線保障
更貼心的服務:為您提供 MSN、線上表格及電郵技術支援
優惠期內,租用伺服即送您隊伍專用討論區及 Ventrilo 優先頻道!
FTP 管理:簡易加入任何您喜歡的地圖
簡單易記的 IP
提供彈性付款週期

不是好過?
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

d錢你出?0.0
因為.所以 發表於 11-11-2010 20:36

這是商業秘密
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

咁個ser一個月?錢
因為.所以 發表於 11-11-2010 20:39

這我不多說,你自己問高層,高層願意的話我在說吧。
回復 支持 反對

要用到CPU AMXX證明自身插件所需CPU過多...同ToKyo一直以來所堅持的「以最小資源完成最大功能」
何況Tokyo更為自身打造「ToKyo Core 插件互通」

ToKyo 在香港CS 的地位 TiG 和 他還差得多

TiG 個 CPU AMXX 功能是什麼?請說
回復 支持 反對

這我不多說,你自己問高層,高層願意的話我在說吧。
Yondaimc 發表於 11-11-2010 13:34

基本最平應該係俾你250/月左右....內部報價(以我所知)
而且係咩都唔包  改ser名要加50...果d都要另付...

不過我都好想知..tig 只包一個基本套裝amxx..你拎咩插件串我..
回復 支持 反對

要用到CPU AMXX證明自身插件所需CPU過多...同ToKyo一直以來所堅持的「以最小資源完成最大功能」
何況Tokyo ...
rat2 發表於 11-11-2010 13:41

唔洗理佢啦...cpu.amxx..廢up...tig一向好鐘意用1000fps呃細路--
用多個cpu.amxx黎呃下人又有乜所謂..

經常初步驗證以下是可能的設定

強制鎖定512FPS..以免玩家轉玩1000FPS
偽造玩家的PING值...[可能只是輕微降低]
回復 支持 反對