打印 上一主題 下一主題
收起左側

香港Svr.cs團隊招收steam神手入團[更新於2011年2月12日]

7h0N洗我地壇!

7h0N先生,你洗我地壇一定有目的:首先,你全部講咩我"偉大事績",遟吳講早吳講,偏偏今日先講,我一吳同你打GOT5(上次,我地打MIX赢你地(MIA),你又講我地cheat!甘系吳系局局比你殺,甘我地先唔係cheat?)你就系到洗我地壇,我有無估錯?IF我有估錯,甘你用你D理劇反我啦!

我地團關係勁好,系7h0N尻講!IF入團者或其他人覺得我系甘人,你可以問我D團友,
對於7h0N先生講我""果陣無團長既日子,團員好努力咁奮鬥,仲諗住等條傻仔返黎做團長
返黎之後,佢無認過D團員, 完全唔理個團, 仲話D團員造反. 最後D團員終於忍唔住推翻左佢
(林走之前仲話:我遲D開返個團返黎打殘你地)個團一直落去, 由舊團員管理個團, 租SER,收生,改團名, 個團繼續落去,依然生存9個月仲好壯大""我承認我有做,我都承認系我錯!

我地吳系吳打GOT5,系我地團要勁D先打,我地都有打MIX,加上你都講我地團無打GOT5啦,甘又點會""GOT5有選勁人.技術一般可以收皮,呢D所謂團長仲有乜野用??""甘我又點選勁人先?

IF有新人想入團,而你又對我有咩問題,你可以問我!:lol
回復 支持 反對

大家點睇!
回復 支持 反對

咪係囉..衰到死{:13_688:}
回復 支持 反對

7h0N真係冇得救..
回復 支持 反對

on9 team
回復 支持 反對

其實牙CooL_mAn你認為打下mix贏下人就係勁過果一team既話 -.-
甘你點解5堂堂正正甘打返場match呢?
仲有正所為清者自清
你又做咩甘執着 仲要開post話返牙7hon呢?
回復 支持 反對

根據你所講,‵我地吳系吳打GOT5,系我地團要勁D先打‵ 。
但係7h0n既對話紀錄,你係講‵你未夠班‵,你咁去踩低人,睇唔起人,係人都火啦。
回復 支持 反對

睇d 足本對話, 就知道你人格,你系樂古帖,同你系msn講既野有好大出入。
仲有你自稱黑社會成員,呢樣已經犯左法,仲要恐嚇我團員,關照佢。
回復 支持 反對

你前言不對後語講過又唔認-,- 睇到我笑
回復 支持 反對

對吾住.
我仲有D野想講...
我頭先去過svr.cs既團網度睇過,,
原本我只不過係想睇下svr.cs個壇點樣被7hon洗法,,,
但係我竟然有"意外收獲"..
我一入到個壇,
就睇到一個係"最新主題"度既post,,
該post名為"每日係壇到報到罵7hon即送多個SR幣(活動2)"
我睇到個post之後就非常之感興趣,,
再睇下個名者,,
原來就正正係svr.cs既團長 V_V
尼點我真係有D失望la!!
其實尼D只不過係一D私人恩怨姐....
但係又何必叫埋其他團員一齊罵牙7hon尼..
大就5好教壞D細既,,
你仲要甘高調去處理尼件事,,
吾通你無D更好既solution咩??
我睇過你前面D post,,
你都話自己有錯 而要去改...
BUT經過尼件事,,
我就認為你未改返好你以往既惡習!

不如意事常八九 可對人言無二三

希望你明白尼名話既背後意思!!
回復 支持 反對