打印 上一主題 下一主題
收起左側

DEL

哦哦哦~ 聽樓上個位語氣同睇你其他post既留言 似乎係d玩左冇耐1000 total都冇既小朋友
無謂同你拗. 自己玩多幾年啦新手你就知咩事架喇
個個好似你條水魚咁出錢法
d人仲洗出去做野? 留係屋企嘆冷氣打rs都發到達啦
回復 支持 反對

收皮啦你,我玩個陳WILDY仲係度,你窮冇錢就米撚玩啦。有種去PK呀!垃圾 ...
michaelttsse 發表於 15-2-2011 18:51

哇!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 巧威威呀你識去PK!!!!!!!!

ON9
回復 支持 反對

我就係專stake同pk. 呢兩樣野冇左個陣我諗住quit俾哂d野朋友咁解
宜家買100m本金玩下. 買到咪買買唔到冇所謂

你自己諗下我點解串你先啦^^
都唔知你係真唔係有咁耐年資
仲開埋d咁既價位, 話你有錢好定蠢好
你知唔知宜家rs周街都係錢呀, 每一秒鐘都唔知多幾多mil gp
兩年前phat 100m有找喇, 宜家成bil都有
醒下啦慒撚, 仲20蚊1m?
回復 支持 反對

哦哦哦~ 聽樓上個位語氣同睇你其他post既留言 似乎係d玩左冇耐1000 total都冇既小朋友
無謂同你拗. 自己玩 ...
EggLoo 發表於 13-2-2011 22:48

賺幾千一萬原來係你心中就叫發達LOL

如果甘易賺幾百M,   PHAT就唔會幾百M啦叻仔
回復 支持 反對

我就係專stake同pk. 呢兩樣野冇左個陣我諗住quit俾哂d野朋友咁解
宜家買100m本金玩下. 買到咪買買唔到冇所 ...
EggLoo 發表於 15-2-2011 23:35

呢位人兄好明顯唔明經濟上demand supply  以為通脹左就者係幣值低左幾百倍~  又唔計多左幾多洗錢skills, equip等等,   甘如果低左甘多點解你仲未買到你果$250   100M :lol
回復 支持 反對

呢位人兄好明顯唔明經濟上demand supply  以為通脹左就者係幣值低左幾百倍~  又唔計多左幾多洗錢ski ...
vinnson 發表於 16-2-2011 18:02

我淨係知道d 洗錢skills同equips多極都遠遠唔夠通脹速度快. 如果你認為價位可以同兩年前差唔多既話 我只能夠祝你好運
彼此彼此啦 亦唔見得你個$2000 100m好搶手
回復 支持 反對