打印 上一主題 下一主題
收起左側

Just Outdate Information

推up
回復 支持 反對

開左ser,順推
回復 支持 反對

整緊野囉想講
仲有呢,有好多人話你濫用F6線
點解釋
芥辣washabi 發表於 3-4-2011 16:07

整野?日日比人話你睇av,開個ser pont高到叻叻又lag
勁囉高手 自己都濫權,你冇資格話我,仲有我好似係得2,3個人先用
如果你唔係有LK5住你 你只係條廢物
回復 支持 反對

整野?日日比人話你睇av,開個ser pont高到叻叻又lag
勁囉高手 自己都濫權,你冇資格話我,仲有我好似係 ...
hinhin5611 發表於 4-4-2011 22:25

乜狗野叫pont?1999唔再講
你呢d咁銀樣既人,見高就拜見低就踩
人地岩岩開ser你就lur人叫佢比adm你做
人地唔掂你就加多兩句叫人收皮
乜呢家玩1.6既人無品到咁嫁
回復 支持 反對

人地唔 ...
_山窮水盡. 發表於 4-4-2011 22:58

打錯唔比?你邊位啊 又唔係話你 低能?
你個樣好好?我叫姐 又唔係叫佢一定比 仲有我鬼有lur佢
仲有你係咪眼殘?我鬼有打收皮2隻字
返屋企讀好書就尼話我啦,點解而家cs1.6咁多似你d扮正義的小學雞
回復 支持 反對

勁囉高手 自己都濫權,你冇資格話我,仲有我好似係得2,3個人先用
如果你唔係有LK5住你 你只係條廢物

開個ser pont高到叻叻又lag
我ISP廢我認,我7月換,我冇話過我ser好快
勁囉高手 自己都濫權
我濫權行為只在測試期中進行,正式營運沒有濫權
你冇資格話我
我想講唔係我話你濫權,好多人都話你濫權
仲有我好似係得2,3個人先用
兩三個人都係人,你憑咩認為得兩三個人就可以濫權?
如果你唔係有LK5住你你只係條廢物
我先聲名,我ser之前係"合作",仲有唔好人身攻擊

最後我想講 呢D人淨係會貪你嘅管理員,點解呢?因為佢地想有高高在上嘅地位

人地唔掂你就加多兩句叫人收皮
乜呢家玩1.6既人無品到咁嫁

認同呢位人兄所講,作為一個ser嘅場主,當然想有人幫下手,睇下場,但係呢D人就淨係識用"Admin"權力濫權
咁倒不如我自己做埋佢
回復 支持 反對

支持蛋榚;D
回復 支持 反對

你只係係測試間濫權唔信囉,有冇證據
咁啊CAT果d都話你濫權 佢又唔係人?
仲有你認為開到ser好勁?
有人幫住你 你更係認自己勁 扮哂野
回復 支持 反對

你只係係測試間濫權唔信囉,有冇證據
咁啊CAT果d都話你濫權 佢又唔係人?
仲有你認為開到ser好勁?
有人幫住 ...
hinhin5611 發表於 5-4-2011 15:59

個場係佢既.佢仲意做乜你都吹佢唔漲
CAT佢自己都有濫權
勁過你咪得囉,ser都唔識開係度串77
回復 支持 反對

唔想玩嘅就唔好係到煽動人,好多人就算濫權都有品過你
回復 支持 反對