打印 上一主題 下一主題
收起左側

賣lv112 acc....唔買都估下價..唔該

wizard_wx

如果你要話我個acc廢,唔需要講喇...我知....

stat自己check
cb lv 112(p2p lv),58summon
身家得60m + 間屋.....71cons(有2個g altars...good-design 13-room dungeon....有興趣先開比你睇,都值8m ga...)....
仲加送0手全新"錢搵錢大法"(...都唔係d咩...只係o係ge中的某樣好搵ge野)
唔係skiller(最離譜都莫過於50fletching....becoz唔用skill搵錢-.-)....有200零幾qp(有barrow gloves).....
c bow charging只需180k(pure果陣無聊喪charge...)
冇fire cape(打左17次有13次都比healers打死果陣得47def....),skill cape(shame...)
丫!仲有70prayer...用左成7m....

eh...係咁上下
pm傾...盡量private chat on...
回復

有興趣買你d 錢
msn : asdffdsa111111@hotmail.com
回復 支持 反對

個AC應該有$1000吧...(個人估計,不喜勿插)
(只賣D RS錢最少都有成$500)

Lol, 你D stats記錯左不小,flech是81而不是50,summon是78(Hitscore)
D stats超錯,你double check啦...
回復 支持 反對

$700-800吧;

60M=450蚊;

AC唔係值好多錢;
回復 支持 反對

記錯甘多既...  AC真係你既?
回復 支持 反對