查看: 4525|回復: 34
打印 上一主題 下一主題
收起左側

★★VinDs誠收對CS有熱誠長期練習got5,10mix玩家★★

-------------------------VinDs-------------------------------
                                                                  拉丁文~Vindicem sumus
                                                               意解we are the champion
     現誠收對CS有熱誠、願意付出時間操練got5,mix玩家,成立人員是對CS十分有熱誠的玩家,我曾擔任多次MIX指揮能有效教導大家戰術與發掘大 家優點而安排站位,
     謝絶沒有資質或不能控制情緒、心理差的玩家,不符合條件的請按上一頁默默離開

現時目標:50位會員,最少20位長on,打mix/match玩家
future:WCG
先自我介紹,我係cHaN,可叫我forest,愛德Jai,
現給不少資深玩家在打mix/match時抱怨,請見諒!!我自己現不斷改進技術,槍法和sense正在改進中

加入條件如下:1.有steam
                   2.過硬槍法:
                     手槍:usp爆頭率高,glock:掌握跳射.....
                     招收對自己的AWP極有信心的狙手
                            /認為自己的AK或M4十分強的人
                            歡迎你加入,或許會在mix被團友虐待
                  3.能長期操練got5,絶不輕易放棄
                        4.地圖熟悉度:
                   ------知道dust2.inferno,train.nuke的扔flash.煙,炸技巧
                         ------wall點
                         ------基本報位點
                       5,必須有mic,上vent,加入後會給你vent ip
有意留下steam id,説明加入理由
            VinDs設有私人mix/match server
新増成員名單,排名不分先後
1.Bevil
2.Taiz
3.ms777
4.-orz
5.13#
6Billy
7.fung(Mot l sHIne)
8.sE
9.Wilson
10.r3x
Back up
1.L.U.P
2.Boring
3.F4K2
4.KMHZHD
5.Oscar
6.pav
7.F0X
                             Leader:cHaN
VinDs歡迎你的加入,your support,our focus
回復

申請表格
1.多少年經験
2.擅用槍枝
3.遊玩頻率
4.加入理由
5.性格
6.steam id
回復 支持 反對

申請表格
1.多少年經験 2年
2.擅用槍枝   m4/ak
3.遊玩頻率   3hrs/1day
4.加入理由   想練下打match既
5.性格         樂觀
6.steam id   tony2817
係咪會有mix打埋?如有可唔可以叫埋我一齊練下?
回復 支持 反對

一定有mix,我地會一齊睇demo,慢慢試下嗰種戰術
回復 支持 反對

申請表格
1.多少年經験 2年幾
2.擅用槍枝   m4/ak
3.遊玩頻率   5-6hrs/1day
4.加入理由   想搵一隊認真咁操練既Team
5.性格         有品
6.steam id   yhk1
回復 支持 反對

1.半年
2.無= =(我超rubbish)
3.2-6小時
4.想學玩cs
5.自卑=_____________________________=
6.無steam
回復 支持 反對

一定有mix,我地會一齊睇demo,慢慢試下嗰種戰術
愛德LOLz 發表於 20-4-2011 11:14

ok,你係咪已經ADD左我steam?
回復 支持 反對

申請表格
1.多少年經験:4年
2.擅用槍枝:AK,M4
3.遊玩頻率:4小時~7小時(差唔多)
4.加入理由:自己同一班隊友沒咩戰術..加上自己想提升能力
5.性格:對所有事情沒咩所謂
6.steam id:wanchunhung415
回復 支持 反對

申請表格
1.多少年經験 1年
2.擅用槍枝 沒有
3.遊玩頻率 3-5HR
4.加入理由 提升自己
5.性格 i don't know
6.steam id long0611
回復 支持 反對

申請表格
1.多少年經験 1.6 non-steam 2年 cso 1年
2.擅用槍枝 m4/ak
3.遊玩頻率 2-5小時
4.加入理由 想搵隊定期練習的團隊,學習got5技巧,同時提升自已技術
5.性格 有品 唔講粗口
6.steam id:sandy7_7
回復 支持 反對