打印 上一主題 下一主題
收起左側

求救 用唔到防炸 (有圖) 高手入

我用唔到防炸= =
以下我影低左D圖
我版本係v3.5
我先開防炸 後開hlds 之後我有禁refesh process list  同patch hlds
但係佢一定要我剔SV_ParseVoiceData fix 或Known DoS exploits 或一齊 以下就係我禁左2個 每一個既圖同問題  
我剔左SV_ParseVoiceData fix 之後就彈左中間 Cannot fix...果句(第一圖)連續幾次都係咁

之後我就簡左Known DoS exploits (CSDOS, BTBP) 再禁refresh process list,
然後我個hld 就head左  沒有回應  要用ctrl+alt+delete del左佢 連續幾次都係咁

唔該 有冇人幫幫手

呢張圖係當我剔左SV_ParseVoiceData fix 之後就彈左中間 Cannot fix...果句

呢張圖係當我剔左SV_ParseVoiceData fix 之後就彈左中間 Cannot fix...果句

之後我就簡左Known DoS exploits (CSDOS, BTBP) 再禁refresh process list,然後我個hld 就head左 沒有回應 ...

之後我就簡左Known DoS exploits (CSDOS, BTBP) 再禁refresh process list,然後我個hld 就head左  沒有回應 ...
回復

hlds版本不符?
回復 支持 反對