打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] [版主]話時話啦, 你地依家搞到個區咁..

是甘的,你問我哪個能夠對樂古AOC區進行改革,我昨晚認真苦思左一晚
除了RK 我都的確想唔到有咩人可以擔此重任
我唔回覆呢篇我真是對唔住自己良心
HI你AUNTIE 快少少俾版主RK做啦
回復 支持 反對

我支持俊神!
版主應該由正經派人士擔任會好d
faiace 發表於 15-5-2011 08:08

乜依家rk唔正派咩? rk不嬲是正經能
同埋俊神都無出黎選你支持佢做乜9
回復 支持 反對

我自己會覺得伍大少唔錯既,
不過以前就冇咁膠..依家搞成咁係因為?

之於RK.. 你地認真就OK姐,唔認真,,我點比位你上呀-_-
回復 支持 反對

回復 10# iamshiver

收錯風啦,聽講係因為肥影睇愛情動作片睇到悶曬,獵奇都睇到無曬feel,e家要去泰國d 成人娛樂區到尋求新奇刺激
回復 支持 反對

回復  iamshiver

收錯風啦,聽講係因為肥影睇愛情動作片睇到悶曬,獵奇都睇到無曬feel,e家要去泰國d  ...
兩兩 發表於 16-5-2011 06:42

我聽講肥影係去左美國同daniel幽會.........媽,好gay呀
回復 支持 反對

食蕉連皮版主你咁講就唔岩喇
我已經有晒格式有晒祝福語等等
邊忽似唔認真 點解你有帶有色眼鏡睇我
點解!!!! 點解!!!! 點解!!!!
你係咪有特權!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
你係咪大   晒 !!!!!!!!!!!!!!!!!!
回復 支持 反對

嘆一句炎涼世態
rk就唔得 伍大少無人提過你就話得
你咁做不如自己黑箱作業私底下過左俾伍大少咪算數囉
開個post黎玩rk叔叔? 真係好x興!

p.s: 我聽人講盟人係俾奸人所害sd個伏俾佢 佢一時把持唔住j過龍而家沉迷A片對aoc d女村民已經無晒興趣
回復 支持 反對

支持公平,公開,公正選舉
正義何在呀 嗚
回復 支持 反對

支持公平,公開,公正選舉
正義何在呀 嗚
回復 支持 反對

回復 19# gldhtihk

e家肥影盟主已經係泰國到娛樂曬,相信泰國d男女混合物已經fulfill左肥影既性趣
係時候開始投票,到底係叔叔定盟主拿呢個可以掌握大權既版主地位
回復 支持 反對