查看: 7641|回復: 18
收起左側

[原創] [首發] GOT1 地圖 [aim_got1_v3_test 發佈中]

小弟第一次分享自己整既地圖<新手作品>,有改善既地方,bug,請各位提出意見.   

如有相同地方,純屬巧合,此地圖完全是依靠小弟既靈感去創作

地圖係細左少少 ,  (大家想此地圖變成 5v5 , 可告訴給我 , 我會叧發 )

aim_got1 ▼▼▼

--------------------------------------------------
玩得開心
aim_got1_v2 ▼▼▼ 主要修改: 美化地圖 <但fps或許會下降>

--------------------------------------------------
因aim_got1_v3在Worldcraft 的載入過程中發生重大錯誤,為免延誤自己原先訂下的發佈日期,
只好先發佈測試版,當中還有很多內容還未完成和新增,如果存在bug,請在發短信息給我,謝謝。

aim_got1_v3_test ▼▼▼ 主要修改: 更改成戶外場 & 修改光源效果

此地圖在樂古首發,轉帖需例明

如果覺得我呢幅地圖好既話,同人got1可以用呢幅地圖!!希望大家玩完之後俾d意見~~

sendspace下載點: http://www.sendspace.com/file/56irgz  < aim_got1

sendspace下載點: http://www.sendspace.com/file/cykrgf   <aim_got1_v2

sendspace下載點: http://www.sendspace.com/file/4bxi5j   <aim_got1_v3_test

--------------------------Good Luck & Have Fun -----------------------------

因文件過大(aim_got1_v3_test),只好用sendspace下載點下載地圖
aim_got1_v2  單件文件下載▼▽▼▽

aim_got1_v2.bsp (236.26 KB, 下載次數: 42)

評分

參與人數 2Bravo! +2 收起 理由
岸久仔一個 + 1 用心製作!
AJaL + 1 用心製作!

查看全部評分

回復

好細.... 果然係1v1場
回復 支持 反對

支持 M3T路過
回復 支持 反對

更改完成啦..係咪靚左好多呢希望你地支持下我啦,你的回覆,就是我的力量

HaveFun!
回復 支持 反對

地圖冇光源bo.....
回復 支持 反對

無光源??我測試地圖時還有的喔。。
可否貼張圖片出來,唔係我修改唔到地圖

感謝你的回覆
回復 支持 反對

地圖未封好?
hlvis load唔到?
地圖全亮=/= 冇光源
回復 支持 反對

地圖冇光源bo.....
michael927 發表於 30-8-2011 17:00

地圖未封好?
hlvis load唔到?
地圖全亮=/= 冇光源
芥辣washabi 發表於 3-9-2011 12:40

呵呵!   師兄你說得對 ! 地圖全亮不等於無光源。

睇黎要修改修改(順便試試可否變成室外場)...........新手作品係要成日修改

呵呵,感謝師兄提點

<順便問問師兄們怎樣加入新模組,例如卡通模組果D>
回復 支持 反對

睇得出真係好用心.俾左個bra你:lol
回復 支持 反對

got1 map :lol
回復 支持 反對