打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] nakuz送!雄瘋再現《特務戇 J之救國大業》正場戲飛

關閉 [複製鏈接]
參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!【 nakuz id: wong1441 】 原因:我一直都係戇豆既FANS!!!!
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!戇豆真係好好睇 唔可以錯過!《特務戇 J之救國大業》原因並【nakuz id咀了】」
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!
戇豆個樣好funny
樂古id:gary.hiro
回復 支持 反對

樂古id:billytsang
原因:戇豆出名搞鬼,雖然戇豆已經開始生白頭髮,不過相信佢既"戇功"依然不減,今次仲有戲份係中國學功夫對抗敵人,點樣都一定要支持去睇啦!之前套戇豆放大假已經笑到gagag聲,唔知今次呢套特務戇J又會唔會笑到肚痛呢:lol
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!原因:我經常睇戇豆 想再睇戇豆!!  樂古id:ming1014ming
回復 支持 反對

戇豆真係好好笑,
樂古id:小神=]
回復 支持 反對

戇豆真係好好笑
樂古id:0009118
戇豆好得意,佢d表情誇張搞笑得黎,唔講野都可以令觀眾明白
回復 支持 反對

樂古ID:Ron
原因:戇豆先生一直都是我其中一個佩服的演員,
   他的演技無論在言語上,甚至動作上,都可以給予觀眾娛樂;
   早前的第一輯的特務戇j更是收看多次,以輕鬆的氣氛去保護皇室權力,
   相信是次的戲段亦能夠給予大家歡笑,以調和一下現時經濟緊張的氣氛。
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!原因:戇豆比左我好多樂趣 同埋集都係咁好笑  
樂古id:ipkachung20
回復 支持 反對

參加「樂古」論壇送!《特務戇 J之救國大業》正場戲飛!留下一句想睇!《特務戇 J之救國大業》【 nakuz id:gordon1994】」原因:因為佢拍親d戲都唔會令人失望,而且又好睇^^ 之前都知道套戲黎左香港取景 所以想欣賞下 @@!
回復 支持 反對