打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] WCL7 POZ a VS POJ a

有無人可以俾果個比賽網個網址我,我想睇下,要係世紀帝國II征服者入侵果個網址,唔好俾其他GAME我@@

比賽完左未????香港去到幾多強止步?
回復 支持 反對

有無人可以俾果個比賽網個網址我,我想睇下,要係世紀帝國II征服者入侵果個網址,唔好俾其他GAME我@@

比賽完 ...
ahewc3112 發表於 31-8-2011 22:37

http://aoczone.net/viewforum.php ... e0d1e2b7b2d78be1683

wcl7專區

評分

參與人數 1樂點 -8 收起 理由
_rk -8 廣告/宣傳其他網站

查看全部評分

回復 支持 反對

第一應該係 CSC or RVK
beck 發表於 31-8-2011 22:24

csc整體實力都係no1,加上用skype 語音溝通,真係好無敵
聽講rvk都做緊用skype傾住打

評分

參與人數 2樂點 -3 Bravo! +1 收起 理由
Onevif' + 1 靚仔
_rk -3 連帖

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 13# 伍大少

rk 咁樣對我豬豬>3<
tyrant 應該都有d 機會既,睇佢地e家vs 其他隊既save 都覺得勁左
storms 我就覺得意外d
poz a 都有機會架>3< 只要我honey ting ting 肯打就得鳥>3<
回復 支持 反對

csc 有TIM , GOODBOY!!!
但係RVK 就3個都好勁!!
回復 支持 反對

csc 有TIM , GOODBOY!!!
但係RVK 就3個都好勁!!
beck 發表於 1-9-2011 12:54

viper dog ruit?
dog ruit jordan?

csc入面個duck幾勁架喎
回復 支持 反對

好想睇,....不過我1.0C冇個 no_cd
可否給我?/////
回復 支持 反對

dogao jordan viper都好勁!!!
riut 就唔洗講LA, AOC TOP3 之一
回復 支持 反對

好想睇,....不過我1.0C冇個 no_cd
可否給我?/////
biohazard 發表於 1-9-2011 23:36
age2_x1.rar (1.89 MB, 下載次數: 39)
將本身1.0果個改名  放依個落去覆蓋
見樓上有人撐tyrant,其實我都係佢地fans,何惜sad d講句真係唔夠csc同rvk鬥  daut係勁,kkab都ok,但halen grunt已經唔係當年咁強  佢地唔知係咪少train1v1,打邊好多時都唔係好擋得住
回復 支持 反對

將本身1.0果個改名  放依個落去覆蓋
見樓上有人撐tyrant,其實我都係佢地fans,何惜sad d講句真係唔夠csc同r ...
伍大少 發表於 2-9-2011 00:52

近排helen同grunt好似好番d啦
daut就直頭1打1暫時好似無人夠佢打
希望grand final佢地番晒黎啦
回復 支持 反對