打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] poz A vs csc A

我覺得wcl今屆好睇在就係因為e屆最多神人雲集, 反而tg方面成日wall令我覺得有些少單調, 睇左頭幾個save, cs ...
rayrayrayray 發表於 25-9-2011 15:39

可能架,佢APPLY WCL果陣  除左GRUNT KKAB DAUT  HALEN之外有幾個係神秘人
回復 支持 反對

咩叫 CLING 咩叫DOUBLE SLING ?
ahewc3112 發表於 25-9-2011 15:37

SLING係指不斷供應資源比隊友出兵
DOUBLE SLING指兩個一齊供應資源比同一條隊友
裡面有場3v3game, 兩邊都係玩DOUBLE SLING full stone wall, 變成1v1的kyo san kap控兵表演
回復 支持 反對

我覺得wcl今屆好睇在就係因為e屆最多神人雲集, 反而tg方面成日wall令我覺得有些少單調, 睇左頭幾個save, cs ...
rayrayrayray 發表於 25-9-2011 15:39

點解你會覺得有koven ...?
你講緊nefertiti同rkwak?
回復 支持 反對

SLING係指不斷供應資源比隊友出兵
DOUBLE SLING指兩個一齊供應資源比同一條隊友
裡面有場3v3game, 兩邊 ...
神俊FANS 發表於 25-9-2011 19:33

其實入面GOLD RUSH個MAP根本UNFAIR,你有睇就見到D金O係哂KYO果邊
BTW CSC果邊唔升城SLING VS 城SLING 個馬雅都算推得慢
回復 支持 反對

我發覺d 鬼佬好善用個海!!
會增取更多既地方用地
回復 支持 反對

就係[TyRanT]NeFerTiTi__, kkab講過佢係tyrant既秘密武器, 真係好秘密, 近幾個月只係打左2場無rec既tg
回復 支持 反對

就係[TyRanT]NeFerTiTi__, kkab講過佢係tyrant既秘密武器, 真係好秘密, 近幾個月只係打左2場無rec既tg ...
rayrayrayray 發表於 26-9-2011 04:04

KKAB話佢地韓國果邊會有IP GAME圍內打,未必一定去VLY TRAIN

我發覺d 鬼佬好善用個海!!
會增取更多既地方用地
YIN6803 發表於 26-9-2011 02:23

黑暗時代起埋漁船捕魚對後期經濟影響好大  有海無可能唔霸/用
有個海升帝時間一般會快幾分鐘
回復 支持 反對

就係[TyRanT]NeFerTiTi__, kkab講過佢係tyrant既秘密武器, 真係好秘密, 近幾個月只係打左2場無rec既tg ...
rayrayrayray 發表於 26-9-2011 04:04

不過我覺得就算係koven都應該出左
我諗佢之後係出都唔會多
而家都grand final
舖舖都計分..
秘密武器都係時候出啦褂
回復 支持 反對

不過我覺得就算係koven都應該出左
我諗佢之後係出都唔會多
而家都grand final
舖舖都計分..
秘密武器都 ...
china14372 發表於 27-9-2011 00:45

應該到對CSC果陣先有可能出現
回復 支持 反對

真係可惜, 唔見chris有打,佢有無組隊參加, 佢係今個月開左個新a/c sm左好多個出名既22+23+, 有好多係城保已經頂唔住, gg左, train得真係好勁, 佢幾時再同daut e個宿敵大戰3百回合, 另外睇番個tim 好似無咩點train過1v1咁, 睇黎佢都輸硬比daut
回復 支持 反對