打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束]

關閉 [複製鏈接]
稱呼:monokuro
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇,三國誌
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙大蛇
希望三國遊戲版有咩活動:未諗到

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:ZONIC/輝
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :真.三國無雙5
玩過咩三國遊戲 :三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真.三國無雙5
希望三國遊戲版有咩活動:設計一個自己既英雄

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Nicholas
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇(PSP) GAMEBOY既唔記得個名=]
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙大蛇
希望三國遊戲版有咩活動:玩拍片/人物攻略

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:雙層魚柳包
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道
玩過咩三國遊戲 :沒有
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :留空
希望三國遊戲版有咩活動:有關三國的回答題

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:鋒
玩過咩三國遊戲 :真‧三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真‧三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答比賽

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:橙汁龍/roy
玩過咩三國遊戲 :三國殺(?) 真三國無雙 三國群英傳etc...
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺(?)
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答比賽

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:brian12345
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知: )
玩過咩三國遊戲 :三國志11 三國殺 website三國game 富甲天下3~5
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11
希望三國遊戲版有咩活動:付錢買三國版主真人照片

評分

妹仔仔 + 40 唔知囉:(

查看全部評分

回復 支持 反對

呼:恨
玩過咩三國遊戲 :playstation:真.三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :猛將傳
希望三國遊戲版有咩活動: 三國人物畫畫比賽

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:死雞

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙5

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙5

希望三國遊戲版有咩活動:諗唔到=.=

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:xdpoke
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :岩岩知
玩過咩三國遊戲 :吞食天地(唔係online)
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :吞食天地
希望三國遊戲版有咩活動:簡簡單單拎樂點既活動

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對