收起左側

[版務公告] [活動]三國遊戲系列@簽到樂點大放送(?)[已結束]

關閉 [複製鏈接]
稱呼:乂滅乂
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道
玩過咩三國遊戲 :三國殺,富甲天下,三國誌,真三國無雙系列
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺
希望三國遊戲版有咩活動:三國歷史問答比賽

評分

參與人數 1樂點 +40 收起 理由
妹仔仔 + 40 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:帥哥
知唔知道有三國遊戲系列版存在 : 緊知
玩過咩三國遊戲 : 每隻都玩過下..
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 : 無雙大蛇z
希望三國遊戲版有咩活動: 咩活動都好..最緊要送禮;;

評分

妹仔仔 + 40 帥哥@@

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:caesar
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :psp(真三國無雙6)
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙6
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙6
希望三國遊戲版有咩活動:簽名??我戈到冇位了...

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :不知道

玩過咩三國遊戲 :三國志11

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國志11

希望三國遊戲版有咩活動:三國知識大比拼

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Boring
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知
玩過咩三國遊戲 :無雙大蛇/三國志
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :無雙大蛇
希望三國遊戲版有咩活動:估人物

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:殛@@

知唔知道有三國遊戲系列版存在 :知道,不過少上-w-

玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突擊1&2

覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊(我都唔係玩左好多@@)

希望三國遊戲版有咩活動: 攻略研究等...

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:丫樂
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:搞d可以加樂點既就ok啦

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:ox
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙聯合突擊1,真三國無雙4同5,
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙聯合突擊1
希望三國遊戲版有咩活動:鬥快打嬴一關

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:Feelman
玩過咩三國遊戲 :真三國無雙
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :真三國無雙
希望三國遊戲版有咩活動:簽名宣傳活動

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對

稱呼:小甘
知唔知道有三國遊戲系列版存在 :唔知= =
玩過咩三國遊戲 :無雙,三國殺!!!
覺得好玩o既三國遊戲係邊隻 :三國殺=]
希望三國遊戲版有咩活動:一齊玩三國殺!!!

評分

妹仔仔 + 40

查看全部評分

回復 支持 反對