打印 上一主題 下一主題
收起左側

[隨機地圖] 台灣人 大戰 香港阿俊 2012/03/04

that s me ,, don t need to guess anymore  11
he is really strong (just see his micro) ,,
i am old n ...
Iam_erika 發表於 16-3-2012 17:08

only played 3 games with him or only posted all lost games?
I want to see if he is as strong as you in imperial wars
回復 支持 反對

OH
原來個1p係Iam_erika, 唔係俊神
SETO 發表於 17-3-2012 00:41

Iam_erika即係俊啦
回復 支持 反對

睇哂三個SAVE,其實實力係有分野
俊俊ON PEAK個時可能真係會守得到,但佢而家真係守唔到
同埋都咁多樂古朋友其實理性一D,如果一個人打後帝勁,而會話打到後帝就俊贏
咁針對性打法係早期強攻,咁先合理,而唔應該話到後帝贏到俊先叫贏
AOC真正神手應該係全面的
咩叫全面,你其實認真係樂古,搵番肥影既SAVE出黎睇,你就會知
有時輸就係輸,贏就係贏,可能俊其實無乜退步都唔奇,係台灣既人強得更多
睇SAVE應該抱學習同欣賞既態度,唔好咁無風度,俊輸既SAVE就一窩蜂話個個唔係俊
最抵死俊仔自己出番黎話係佢,成班人就啞哂...幾咁火羅係咪先.
POST個人仲比人串左幾下,真係幾慘
回復 支持 反對

dai 真係好強@@

不過俊的確唔係on peak

就算on peak都可能有贏有輸

dai前幾日台灣比賽

1.0c megarandom 1v1先贏左雲

真係不得了~~~~
回復 支持 反對

回復 23# patrickai

肥影果d 叫完美..
回復 支持 反對

睇哂三個SAVE,其實實力係有分野
俊俊ON PEAK個時可能真係會守得到,但佢而家真係守唔到
同埋都咁多樂古朋友 ...
patrickai 發表於 19-3-2012 19:46

完全同意你的說法,,
    為什麼將一個前高手捧到天那麼高
    也不要在推測什麼誰on peak時會有勝有負,,
    推測有什麼用,,在推高人又有什麼用.哈哈..事實就是事實,, 放在眼前誰勝誰負,,,
    想表達的就是不應該質疑,, 質疑之前先問清楚好,,,  不管你用什麼方法找人代問又好
    在沒有足夠證據證明人造假就在汗辱樓主,,,唉 身為香港人也覺得很無面
回復 支持 反對

sen kap 1v1 wo e leong doe
回復 支持 反對

原來神俊咁廢 ~~~不如加入 4大肉中訓練下你啦
回復 支持 反對

樓上請收皮
神俊用腳指尾玩都s9m你地班4新肉
回復 支持 反對

only played 3 games with him or only posted all lost games?
I want to see if he is as strong as y ...
antitheism 發表於 17-3-2012 00:52

i won one game only ( not that day)... still losing 1:3  .. useless 11
唔洗睇係咪後帝啦.. 城堡勁..後帝唔會廢 .. 除左KYO 11
回復 支持 反對