樓主: commander2620
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]
"沒有玩家"呢個名,係我唔小心打錯,其實我係想打"沒有名字"

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

個AC我小六哥陣開- -哥時仲未識打中文搞到開埋D智障名/.\
最愛用隱形機特別係死神系列
夢想係將所有隱形機EX哂^^

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

為參加終極活動所以把先前貼編輯 真正作品在52# 這貼是加碼前的貼

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我好仲意SD高達Online, 呢個AC用的好久,
而因為個陣無聊諗唔到改乜名同剛開始愛上動漫,所以亂改...
一玩就迷上SD高達Online了~~
早知係咁就唔會亂改==

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

參與活動終極獎勵
遊戲名:囧囧的人

一開始點接觸e隻game?_?就係因為同學介紹比我,所以我就開始玩,岩岩開始玩SD高達online時,咩野都唔識,我係在中1個陣玩,因為(囧)e個字係個陣好hit,所以就用囧囧的人e個
個時d人好友善,輸左會鼓勵我,邊似得而家咁多小學雞,郁d係度亂踢
玩左3年的時間,由藉藉無名訓練兵打到去而家既少將,都係自已一手一腳打返黎,基本上我都經歷左卡任去到改機再去冇改機既年代
這個ac特別之處就係冇特別XD,特別在多機?_?唔係啊!大把人都多機過我,我知啦,特別之處就係我對佢既感情!_!
之後出左ex,我就好努力上ex,終於.........................上到la.............不過

MSB=.=............................不過都好開心,有第1部ex,之後都好努力上ex,而+都有52部ex
,叫Falcons,意思係獵鷹,我地當左自己係獵鷹,對面係自己既獵物XD
之後都好多人入,一路打,打下打下,無lala排名打到............................

41XD

諗番起都覺得好開心
除此之外,我係街場都識到好多fd,同佢地一齊打都好開心

不過而+愈泥愈多fd退sd
唉,5g幾時再可以同佢地玩呢
e個ac帶給我很多很多回憶
與朋友打街場既日子,與團友打團戰既日子.....
最後
人有悲歡離合,月有陰晴圓缺,此事古難全
但願人長久,千里共嬋娟。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

我sd id:獄天使 仲有我都幾like既7劍
另一方面能天使是天人組織中的最後王牌,他肩負著在組織出現叛徒時,消滅背叛者,屆時7把不同性質的劍能有效地對抗鋼彈級別的機動戰士。冇team kill 冇得消滅.... 很型呢 想知點樣做到?(有彈板就可以 彈跳時按下1武或其他格鬥武器 就可以定身了)

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左cso都差吾多4年
當初無聊改左個kai名
旦而家個ac放了,好掛住以往的時刻

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

game:英雄聯盟
ser:台ser
ID:豐乳同路見真心
LV:30
戰績: Win 31x , lose 27x
精通; (魔攻)蠻王

一隻好靠隊友既game,
就算你殺幾多人都好,最後都要靠隊友

game:SD高達
ser:HKser
ID:0M0K0
LV:準將
戰績: 10年年終賽亞軍 , 小六教室
精通:艾比安 , 地死EW , CR陸吉

玩的是高達,不是gameone

game:龍之谷
ser:國服
ID:Harmony★左手
LV:50

昆錢手法同gameone有得比,不過人地服務質素好好多倍

gameSO
ser:ffsky【內容已被過濾(P01)】
ID:乂毛毛乂
LV:129

一隻12年前既game,玩左兩年就冇玩,
呢排玩番,200級AC太耐冇ON比GM DEL左....sosad

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

巨商呢隻game前前後後玩左三年
由一開始乜都唔識....直至入左冪冪愛居
冪冪愛居係我遊戲既轉捩點
之前個名係叫做[愛情淨化]既
但出左改名書之後就想改名
係game入面d人都習慣左叫我做[大愛]
所以我改左個有[愛]字既名