樓主: commander2620
收起左側

[活動] Online Game 遊戲自創角色自貼 (五大網遊版區聯合舉辦)

關閉 [複製鏈接]

GOnlineScreenShot_20120517_215139.jpg 當初是為了不被人虐殺而改的,但最後卻給人集火.......

評分

參與人數 1樂點 +80 收起 理由
commander2620 + 80 參與活動

查看全部評分

回復 支持 反對

坦白說,我來目的並非樂點,所以都特意選了一些沒名字的照片,
我來這裡只為了來吐露一下對這遊戲的懷 ...
EY3P 發表於 17-5-2012 21:21

你換張圖係有名LA
回復 支持 反對

名字由來?!
  我的GC名字叫: ㌔正〆紫月
  首先符號可無視,
  正,自己想有的字,
  紫月,就是上網找的,
  最後就變了這個名字。

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ID: 神軒NeLson
個名都係隨感諗出黎
呢隻game都應該係由封測玩到依家~ 算玩得最耐了

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

叫jhgvhgnf,一開始個時,見到同學玩先跟住玩,無諗過長玩,所以個名亂打。到左e家,班同學個個都轉曬game,得返我一個係到孤軍作戰,但我係唔會放棄架,因為SD真係好玩

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

玩左巨商8年了
2004年開始玩,但依家諗起似game玩我地多d~我地比出無限時間 錢時 肉體既疲倦 換來什麼
有時可能換來永久封帳
係人都想做online game既王者 有幾多人做到 我不認為我做到,但我現在擁有一群團友 有2個都算大既公會
1個三國無雙 1個友情歲月 但三國無雙不夠友情歲月強大,但都係已志同團友一起玩耍,一起解任,一起打寶,一起升lv,但是這game已不再是升lv的地方,有朋友升了1晚2千萬經驗就被封帳, 1小時我最少2千萬經 if一晚2千萬經都封 咁升來有咩意思 搏比佢封帳,還想起當初有幾件燕尾 幾件婚沙 現在想擁有都很難,因為很昂貴,雖然買得起,但無謂浪費金錢,2年前擁有5間大加吶堡廠 那時市值都2千元間 本想收集20間,但試問邊有可能,有些人都不願意放,最後目標放棄,放哂所有大加吶堡,1間天字號係因為巨商無能所引致比人執了,現在也有6間漢陽廠 1間被封帳,1間仁川 1間忠州 2間水原 3間南京 2間天安 1間南原
到底是online game玩我們還是我們玩online game 我們被online game 消耗體力 精神 時間 金錢 換來成功感,而忽略身邊的朋友,家人,這值得嗎?
現在回頭也算不遲了,只要我們1天打1-2小時遊戲便可以了
2個公會得來不易,也要付出時間,金錢,精神去整理,但是現在巨商已變質,不值得我們去留戀也,但有時依然會付出時間 金錢去購買,由新手到中手,再由中手去老手我都做哂了,現在只差1步退不退巨而已,有些人但求名利可以永久,有些人但求得到便算了,到底我/你們是哪一種人,當初是因為巨商而認識樂古論壇,樂古論壇給我們有個地方可以聊天,放東西,買東西,很好的論壇,雖然不是前3 都叫前10呀^_^
現在名利成就我都有,只欠退出這個念頭,現附上2張公會大大圖一張

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

ID :亞洲歌神張學友
事關我偶像係歌神張學友,所以我改左呢個名

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

名:飛燕草乄
其實初初玩個陣叫S!u絕淚[姐係樂古ID]
開始多人識個陣都係叫絕淚
不過因為朋友開左個公會叫 花葬 我又受到佢既邀請而入左會
所以就要揀一種花名黎代表自己
之後就搵到飛燕草呢種花 images.jpg
GOOGLE過覺得佢個名同埋個樣都好靚.而且有毒性...幾岩我[haha]
所以就用呢個花名
係GC呢隻GAME都打滾左接近5年
識到好多朋友
絕淚.Clan呀淚.飛燕草.Negotiation...都唔知改過幾多次名
唯獨係對飛燕草同絕淚呢兩個名既情意結比較大
畢竟我用呢兩個名個陣.同時經歷左我係GC兩個重要既里程碑
對我黎講.呢兩個名既意義一早超越左本身既含義
而我最鐘意玩既角色-
亦都係用呢兩個名既時候開始被外界所注視[原諒我詞窮.可能詞不達意]
我好鐘意用黑龍裝.事關真係好有型
再搭上龍皇裝飾.加多把正義保安官棍/黑龍金剛杵就可以輕鬆去打0屬VS
唔需要花太多精神.已經好有型...哈哈~
GrandChase20110623_163552.JPG GrandChase20110801_182641.JPG GrandChase20110801_182257.JPG
GrandChase20110813_225739.JPG GrandChase20110801_174634.JPG

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

個人資料 @@.jpg
我叫kenley,我好似玩左2,3年到,我個名係我5識打字時改,我玩sd係因為我鍾意高達

評分

查看全部評分

回復 支持 反對

逐鹿中原玩到而家.退左幾次.重返左幾次.
都是hea玩.到被封帳後現在上線同團友傾計就算.

評分

查看全部評分

回復 支持 反對