收起左側

[抱怨專區] 極品既人~唔該搞掂佢~~

回復  櫻之道

想問下你個9字系粗言穢語?

回復  壞孩子~

呢D唔洗同你交代啦 關你7事咩 ...
Oh_my 發表於 27-6-2012 12:44

是屬於不雅用詞.
用粗言穢語、人身攻擊、色情、侮辱等字眼等等, 都會被扣分, 嚴重的會被警告一次

另外請問兩位當時人, 這事件想怎樣解決?
回復 支持 反對

回復 30# Oh_my

我發覺至從個件事之後我EQ高左^^真係要講番聲多謝
回復 支持 反對

根據 http://www.nakuz.com/bbs/viewthread.php?tid=4257784&highlight=  內說,...

何為<<搶場>>定義 何為<<合理搶場>>

以甲,丁玩家做代號
<<搶場>>
1.已有玩家甲在該場地進行活動,但玩家丁照樣地向該場地進行攻擊
2.玩家甲把分身掛在梯子上,同時向玩家丁提出(人在請求),但玩家丁無視其結果地搶怪

<<合理搶場>>
1.玩家甲人不在,沒有進行任何的攻擊表示,玩家丁若善意可以先向玩家甲提問,反則不用照可搶
2.玩家甲把分身掛在梯子上,但沒有對來犯者作出提問,玩家丁可即時搶場
回復 支持 反對

回復 30# Oh_my

PPS 2012-06-27 13\'46\'\'25.jpg
回復 支持 反對

你說極品的人搞掂佢.這句話是想以家族形式解決?
即是全族的人見到你就搶你的場.還是全族的人見到你掉頭走.先至叫做解決?
自己的事自己解決吧.你開這個post是因為你自己解決不了?既然你自己也解決不了你更加不應該開這個post
開這個post也是無謂的.既然你解決不了這件事就應該告一段落
回復 支持 反對

我之前都比佢咁講過,我個fd打緊水族全場,佢都行過來,我個fd開左人仔引晒全場已經打緊,打左好耐~佢一來就話冇人打(上面做緊引,梗係冇人打上面啦),一來就開打,我fd同佢好聲好氣講有人,就即刻撩(類似:個場你嫁,個場你買左啊??(你有冇第二句- -?)),我開左喇叭搵下你地d人onley,佢又即刻爆粗~(我喇叭冇開名人名族名都冇開過,只不過搵魚柳,我同佢fd,你唔抵得我- -?你就即刻爆粗鬧,係咪心有事-.-?)
人地打緊全場又話人地上面冇打,,,你究竟識唔識打全場唔可以再打上面嫁,,,除非你連全場嘅規則你都唔知,,而人地好聲好氣同你講話有人,你又即撩人~
睇完hk呢個post,某人話佢一來本身打算走,之後又因為hk而唔走,但我之前我fd好聲好氣叫你走,後尾又可以逼到我開喇叭?  (好似有d相似,又係人叫你走,之後又係你話你本身自己想走嘅~~~~次次都係你本身想走嘅,之後個個都可以"好聲好氣"請你走請到你爆粗嘅~~~)
大家注意某個人講嘅嘢~有時講d嘢又唔知真定假,我只不過睇唔慣,又係果嘅人,又係水族~~~~~~~~
我只不過將我知個講番出來,大家睇清楚d人,係咁先~~~
回復 支持 反對

頭像被屏蔽
回復 支持 反對

PPS 2012-06-27 13\'33\'\'03.jpg
回復 支持 反對

開埋家族名, 想點先?
回復 支持 反對

啱啱系喇叭又睇到有人話七號xx啦~~
回復 支持 反對