打印 上一主題 下一主題
收起左側

FxG屍SER(24小時開放)

BBS:自己入一入個SER睇,因為係到唔比講:shutup:
我個人覺得好好玩,新手有好多野,唔會比老手屈死:lol
快D入黎E個SER玩啦~
依家有好多JOB簡,20LV可以簡第一個,60LV可以簡第二個,第三個要120LV
組隊系統:150LV上的人可以開組,149LV下的人可以入組,只要組長殺到屍,該組的人就會有
組長得到的EXP/3,例如屍仔有400EXP,組員就會得到133EXP
JOB:金鋼使,審判者,救世主,阿修羅,元素使,聖戰士
      每個JOB的簡介唔多講,簡單黎講,終極頂王JOB:金鋼使+聖戰士+救世主
      刀JOB(1):阿修羅+金鋼使+審判者,刀JOB(2):阿修羅+聖戰士+審判者
      汁雞/副手JOB:元素使+金鋼使+聖戰士
屍王:有N王,G王,細分為N1,N2;G1,G2,G3(AP夠1000可禁G用技)
      N1有火箭炮,要時間回,攻擊力高,可以把晶片植入人果到,最多4個(不過我試過5個= =)
      N2冇火箭炮,攻擊力極高,可以把晶片植入人果到,最多4個,有一擊必殺的能力
      G1有一擊必殺的能力,攻擊力低,只可以扣甲
      G2有扣甲的能力,可一下扣200-300甲
      G3的攻擊力極高,夠1000甲可開技無敵十秒
      V王(TF2):AP夠2000可無敵,有一下秒殺人的能力,一粒子彈都可以打停佢
Leader:有一把AK+銀雞,銀雞攻擊力無限,可秒殺屍仔+頭屍,但不能秒王,小王,銀雞子彈要1粒咁買(禁","買)
1FG一粒
小王:S王有一擊必殺的能力,1000血,G技隱形
       T王同G2一樣,但係可以扣人血
提示:要防一擊必殺,要有聖戰士依個JOB的3LV技,但係都唔係防得哂
(防得哂屈機啦- -)仲有防唔到V王,要防N王的晶片,
要有救世主的3LV技,防N1,N2,G3的超高攻擊力,
要有金剛使的1,2,3LV技,1LV係防T王75%攻,2LV防G王75%攻,3LV防N王75%攻
遊戲模式:RE模式,一開始有2-4隻頭屍,頭屍不扣甲,但係扣好多血
殺到一定的屍,就會出N王 OR G王
            NG模式,一開始有N王同G王一齊出,屍比人殺死後不能重生
            L4D模式,抽4個人做LEADER,N王G王一齊出,抽一個人做A王,
A王一望住LEADER,果個LEADER就會死,A王有5000血,但係唔會比火彈
打到,一比人射中就會死,N炮都可以扣佢血,屍比人殺死後不能重生
            V王模式,一開始抽一個人做V王,V王有80000血,一夠2000AP就可以禁G開技
80000血的V王死前一般可以開3次技
有空再更新(我自己打嫁,回下都好啦- -,CS名:Tom[kgm]GEM,見到我SAY下HI啦:victory: )
回復

有冇d info 睇下????
同埋steam 話bad address既- -
回復 支持 反對

你+左入我的最愛?有冇試過係控制台打connect?
回復 支持 反對