收起左側

[影圖分享] 啦啦啦~~~ 7月22號凌晨3:24分(??)

腦殘係無藥醫的......
003300 發表於 24-7-2012 16:00

生生你唔好咁...我會努力E好你 >___<!!!
回復 支持 反對

回復 38# Sapphire*

小樓一夜聽春雨=七號同志
回復 支持 反對

回復  雪貓

吃不到的葡萄是酸的? 哈哈哈
眼紅?
Oh_my 發表於 24-7-2012 07:42

眼紅請去看醫生
你e家連簽名都唔識睇
第時小心乜都睇唔到

當然亦唔排除你選擇性失明
以為只有你先可以玩到外面既彩虹島嗎? @@

吃不到的葡萄不一定是酸的
in your case
那是甜的
我好慶幸無玩到台服
去左玩屍服
回復 支持 反對

眼紅請去看醫生
你e家連簽名都唔識睇
第時小心乜都睇唔到

當然亦唔排除你選擇性失明
以為只有你先可以 ...
雪貓 發表於 24-7-2012 21:32

貓仔OAO
你張ICON係咩服@@
回復 支持 反對

老老實實.我同佢都幾fd..但係唔係話要偏幫佢.都唔係話佢引人係岩.只不過個個掛得機既都預左嫁啦.  
贈你2句啦.若要人不引,除非己莫為.   比人引完嬲係正常既.比著我都會.你唔想比人引咪唔好掛囉.
又要掛,比人引完係到vv哇哇. 得罪d講句.  唔好係到吠啦.
如果個個比人引怪就要係到開post吠既.樂古我諗頭1-10頁都係講緊比人引怪啦~
人又係比人引你又係比人引.我都試過比人引.日日都有人比人引.點解10個有9個都唔開post話比人引?點解你要係果10個?
目的?借討論為題想上位?定係想話有人引怪叫人唔好掛機.定係叫人掛機要坐定定係到睇實呀?我想知有咩咁值得討論?.?
你咁鍾意討論既不如你張咁多個有玩彩虹島既人續個續個開post討論呀好唔好呀?

仲有3樓呀.你都識講人地引唔死你啦.你又特登放大幾隻字叫人引你又話等人.唔係覺得自己好型好威呀?
好心你節省少少啦.真係見到你講d野唔炮你都唔得.話你on_又驚你嬲. 我想問下你.你嬲唔嬲呀?
你叫得人地去引你即係你唔介意人地引你啦?你又唔介意人地引你仲話好歡迎人地引你咁你炮乜9呀?
又要炮人.話人地引你.又要叫人引你.又要係到扮型扮勁.唉時下d小朋友真係沉不住氣同樓主一9樣.樓主就借討論博上位.你就借題發揮係到向人地曬自己幾勁自己幾型.你地2個冇得輸啦~

評分

參與人數 1樂點 -100 收起 理由
Hellkite -100 人身攻擊

查看全部評分

回復 支持 反對

咁如果小樓係七號,我有佢電話啦~@@大家需唔需要打去問下佢點解要咁做..哈哈哈哈哈
回復 支持 反對

回復 45# 健健豬;$

哦. 原來係咁 引死人係阻止人用外.掛@O@ PS:呢D咩道理來
回復 支持 反對

回復  健健豬;$

哦. 原來係咁 引死人係阻止人用外.掛@O@ PS:呢D咩道理來 ...
amaicewong 發表於 25-7-2012 16:13

我幾時話過引死人係阻止人用外掛呀?你邊隻眼見到呀? 我只係講 既然用得外掛/按精就預左有可能比人引怪!  個個有眼睇.唔係我屈你呀..
眼有事睇醫生啦.仲有呀.呢d係你自己既小學雞諗法.唔係我ok?
小學雞理解能力的確係差d既.我唔會怪d小朋友~到你真係gag到先發表你既小學雞見解好唔好呀?
你講野9唔搭8我真係唔知點樣同你溝通呀.唔該你 先經大腦諗諗 再組織一下 再講 ok? 小學雞=)
回復 支持 反對

我幾時話過引死人係阻止人用外掛呀?你邊隻眼見到呀? 我只係講 既然用得外掛/按精就預左有可能比人引怪! ...
健健豬;$ 發表於 25-7-2012 21:29

開口埋口小學雞 唉都5知有冇人教你講野 其實話人小學雞果d呢 咪係小學雞lo
回復 支持 反對

開口埋口小學雞 唉都5知有冇人教你講野 其實話人小學雞果d呢 咪係小學雞lo ...
amaicewong 發表於 25-7-2012 21:33

冇呀.我由細到大係冇人教.咁又點? 唔係歧視呀?我真係唔知你點樣可以理解得到我講既野即係引怪係阻止人用外掛..
     我真係唔知....sorry..因為一個正常人都唔會理解到咁...sorry呀可能你真係唔係小學雞啦.如果你真係既話.我唔會怪你.
     你都唔需要自卑.小學雞理解能力差.係正常.但係如果你唔認既話你係智商有問題定點?若果係既.我更加唔會怪你.唔會睇唔起你.因為你冇得選擇.
     但如果你話你2樣都唔係既話你好應該自卑下.一個正常人可以理解到咁.我真係唔知點做到.求教學.
     你覺得你係邊一樣?
回復 支持 反對