查看: 7142|回復: 13
收起左側

[隨機地圖] 對唔住,各位AOC界既朋友

由於29abc 係save度偷哂d對話出黎
令到brian不停咁挑我機,其實我開心的,城快界竟然仲有咁熱心既朋友
亦都係我自己既問題,係我回歸既時候,一直回覆唔到水準,
令好多城快無知既人覺得比我強,
我都無辦法,因為實在打得好肉,
直至俊回歸,我aoc最親密既戰友番左黎,
我既實力一下子番哂黎,
brian亦毫無意外咁變左受害者,
淨係計星期六日,brian比我同叮差唔多連續sm左十四五場,
當中我打法上都做番d調整
我對佢,有龜(大家對我既睇法),跟住我打前弓,壓堡,馬爆,馬弓,uu
brian打到係完全無辦法再win到我..
佢選擇左del aoc
我真係好心痛,我唔應該將一個對aoc有熱誠既人帶離aoc
P.S.雖然我相信佢三日內就會出現番
但我都只係想講,其實我真係好撚勁XD
我整理跟D SAVE,逐個逐個開緊黎睇,暫時同BRIAN比數應該係18:2左右,由近到遠.再遠D 就有BRIAN WIN我既SAVE,為數不少,我都會整理埋
回復

輝輝太串了.. 係時候教訓下你.
回復 支持 反對

無計.. 我唔應該回歸 11
回復 支持 反對

馬王邦呢排好fit....期待神輝vs pong!!!
回復 支持 反對

SAVE呢
回復 支持 反對

先講brian, 比人咁樣踩法 都忍得,真係屎都食得,仲要食到"DEB DEB"聲
另外輝 拎一個肉手黎特顯自己 完全係一個垃圾所為

結論:兩個都一啖擔
回復 支持 反對

回復 支持 反對

回復 6# _rk

WHO ARE YOU?
回復 支持 反對

比幾場大家睇下 ..11

Brian vs fai - 01-一月-2013 20`04`05.rar

180.5 KB, 下載次數: 167

Brian vs fai - 02-一月-2013 22`01`11.rar

155.63 KB, 下載次數: 112

Brian vs fai - 02-一月-2013 22`22`01.rar

195.07 KB, 下載次數: 107

brian vs fai - 06-一月-2013 15`01`32.rar

160.69 KB, 下載次數: 118

brian vs fai - 06-一月-2013 15`21`56.rar

126.65 KB, 下載次數: 122

回復 支持 反對

對唔住brian bb 我復不了仇.... 我好痛苦
回復 支持 反對