查看: 19228|回復: 60
收起左側

[隨機地圖] 當四方輝將brian打到無還擊力的時候

你老木, 個brian又話打又潛水,
既然brian淆底
唯有post 場
龍心 vs 輝, 一個打到brian完全完全無辦法再win到的人

注意, 唔係話我勁過輝, 打十場結果唔知點, 不過, brian 贏我的機會係0%, 講完. boboboy_vs_fai 03-二月-2013 11`16`27.rar (211.42 KB, 下載次數: 346)
回復

多謝分享!
回復 支持 反對

龍心是吧
贏左場就巧威威記住, 仲講出黎係度打飛機.

點解你之前既回文咁似講緊呢場save既
brian贏你的機會係0%????????????但你之前既回文已經承認左佢最少贏左你一場喎
你會唔會係想講玩不限brian贏唔到你?
你以上咁講就好似之前某隻汪汪6r 輸完俾我之後叫我 兵堡 1v1

brian呢句又講得好岩喎
回復 支持 反對

第一, 我無''贏左場就巧威威記住, 仲講出黎係度打飛機''
         post 已講. 打十場結果唔知點.
第二, 個場我都唔撚知邊條友係brian, 用隨機同佢尻玩,
        贏左係度串柒柒, 叫佢again又唔打
第三, 兵堡係打到26+, 都贏唔到個voobly 16+, 而voobly 17+已經可以係nakuz sm 所有人
        點極都唔撚明.
回復 支持 反對

第一,你有"贏左場就巧威威,仲post埋出黎係度打飛機"
         post仲話打十場結果唔知點,講到同輝實力相約,其實大家都知結果係點
第二,輸左話無認真打,係人都識,而且人地brian講到明
你係打城快先好搵我~

你係城快場打封快 規矩都唔守,正如你去打K1拳擊 係咁扑濕人後腦,搵鬼同你
         打?
第三,你標籤左voobly>綠阿>兵堡?

上到19+先係到吠拉

你咁講得 我推斷你voobly有19+吧
         請問你城快sm到ringo,shiver等人嗎
         不過你係城快場都要打封快就知你根本唔能夠如你所講"voobly 17+已經可以係
         nakuz sm 所有人"
回復 支持 反對

其實大家都知結果係點? 17+ vs 17+
我一向話打城快
標籤左voobly>綠阿>兵堡? 我講緊事實
請問你城快sm到ringo,shiver等人嗎? 得淡笑.
兵堡仔, 柒夠末? http://www.nakuz.com/bbs/viewthr ... 9843&highlight=
回復 支持 反對

其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未?即係話有成幾百人勁過佢,咁贏到輝又有什么出奇呢,只算是中高手,不是真正的高手
回復 支持 反對

其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

講得好!
回復 支持 反對

其實輝係勁,但都唔係好勁,佢係voobly 舊分係 1900 - 2k,over 2k 嘅有成千個 ID,我當你每人有三個 ID 好未? ...
BENAOCBEN 發表於 6-2-2013 10:00

終於聽到個人講人話
回復 支持 反對

一心諗住城快SAVE
點知原來係封快
成日搵d賽制唔同既野比較
你唔好似為大定都係aoc就叫一樣啦
就算你話咩voobly>城快>兵堡?
咁又點?唔同就唔同
你打返城快先好再post save la
回復 支持 反對