查看: 5620|回復: 25
打印 上一主題 下一主題
收起左側

宜家SD既小學雞素質何在?

一入刀房。見到自己隊友兼兄弟。於是就叫房主分組。結果打完之後。隊友話分返隊。結果。某位人兄無端端黎左一句:唔知邊個話要分組呢。然後就話:因為想同隊友一隊。然後。之後某距FD就黎串我。於是當然串返距啦。結果。話唔中意我串距。就踢左我。好無奈。宜家D人素質何在

果2位人兄就系:
王樣
J神456

本人Magee
如果你覺得你有理,歡迎黎對質。唔好仗住我公會既人系你FD就系我目前臭串
歡迎對質
回復

樓主第一日玩sd? Btw錯區
回復 支持 反對

一定要是SD!?
回復 支持 反對

小學雞素質何在

get唔到呢句野
回復 支持 反對

樓主覺得小學雞會有幾高質素?
回復 支持 反對

唔好開名~
回復 支持 反對

就係因有你這種人存在,呢野game先會搞成咁。
錯區請版大解決
回復 支持 反對

錯區~呢d事日日有~
回復 支持 反對

1:我地3個都唔鍾意你係你唔知
2:唔中意你踢你好出奇?對咩都感認真比人開個sp都要發脾氣~我個陣無幫手串你,只係同你打平時係唔會等刀多ss我先會問你~本人?絕無暗示其他野,但你又即火黎嘈感我唔中意唔通唔踢?
3:對你d自我中心既人講多有用?琴日講左個幾鍾你有聽過?
4:打機姐可必太認真(同你講左n次)你就一句彈返埋黎話打機都感做人會點.....兩樣野黎唔該分清楚!!
5:借問題我地係場主要踢你要有理由?感抱怨區咪好多個場主亂踢人呀~~~
6:面皮厚=解:有場同樓主一組大家新安(我高分但唔係話我勁- -)之後想去bj十場廢場無,佢就狂邀我3次我以拒絕佢都要邀既....我問題...?之後我j完搵到房原來識既隔唔耐佢入左黎就叫分隊...點解我地3個要就你?場主個陣好心廢事嘈你但原來同團廢事搞到黑房啦(雖然唔係但ran公平)再加上我地唔中意你咪踢囉(我只係同場主講左句~王樣識做啦~感無正正識識叫佢踢你如果佢係對你無野~感我相信正常人唔會中意亂踢人最多叫自離既姐,但講到感白你都係唔明重當正自己大曬一定要就你_
7:自打嘴吧=解:無神神話件事好小姐認真做咩~(我咪係囉感你又係到嘈咩呢,(佢突然話 感小事你都唔介意你點做人呀....求解釋...
8:踢完~話我係男人既就打...點知打完又唔承認賽果當正自己輸都係岩既....重要係簽名檔人身攻擊我(用咩就唔好講啦只能提供2b?同垃_?= =贏到佢叫垃_佢叫咩.....)感究竟邊個係小學雞呢..心照啦 無智商
9:唔該你幫你所謂兄弟退團啦佢係怕你煩先唔退炸因為你有佢fb又有電話用下你個腦啦淨係固執唔聽人講野死牛一面頸係到吠無用嫁..........
回復 支持 反對

e排都幾多花生食
回復 支持 反對