打印 上一主題 下一主題
收起左側

[抱怨專區] 星卍晴:我真係唔識你老鼠wor!

回復  [S]獨行俠

259如果佢仲想打,咪陪佢打 最多無259  但對佢來說:真正既勇士要戰到底,係唔會因人 ...
awwa2332 發表於 17-8-2013 03:11

最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左佢就唔得.佢係我地停手等時間時攻擊反敗為勝就天經地義
回復 支持 反對

回復 19# 無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事!
回復 支持 反對

回復 17# AdolfHitler032

當晚我答應左佢,係佢冇反應.反正我就係輸得起!SD玩團隊戰,我最叻只係走位
回復 支持 反對

最後我都話之佢,未到照殺呀!佢夠膽死放埋果張圖上黎(即係問大哥咩事呀果張)
咁姐係我地唔等259殺左 ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:07

即係有時啲人係濫用緊自己既能力
新手唔係可以當人沙包架,不過你殺左佢又有可能話你唔259
回復 支持 反對

回復 25# okmijnuhbyg8

而家就係呢個情況啦.而且佢都唔係新手啦.明知故犯
回復 支持 反對

回復  無名小卒=]

都回埋你啦,需然已經回等3次,最後我冇等259就殺佢左.佢出到去夠膽問我咩事! ...
[S]獨行俠 發表於 17-8-2013 11:08

始終唔係現場,不過259呢家野真係無咩所謂,大家合作咪算唔合作咪由佢,無必要搞咁大。
至於紅慧星平時既作風我就不敢恭維
回復 支持 反對

又要留名食花生
回復 支持 反對

E+唔食花生對唔住自己
回復 支持 反對

錯就要認,唔好死頂啦
回復 支持 反對

回復 21# [S]獨行俠

本來都吾想再回, 但係你仲係死性不改, 算啦, 回多你最後一次 !

首先, 我無話當晚係你踢我, 你吾洗甘大反應,  你講甘多野無非都係認為自己係岩, 如果你要甘諗, 我都幫你吾到@@
我信相眾人的眼睛是雪亮的。  房主可比喻為君主,每一個君主做法各有不同,呢個我都控制唔到你,但在你的言語上看得出你是一個沒有寬容大量的君主。

再講返你張圖先,睇泥你仲未理解得哂我張貼既意思,由頭到尾,我都係講緊死亡競賽,得返你一個果陣時,你會吾會繼續打?
你拎張常規賽圖出泥做乜意思? 我吾係話你吾勁^^ , 但係你誤解左我意思囉@@,常規賽無限命,會有得返你一個既情況?

個晚既戰線無人會知,你講咩都得,所以我都無謂再同你據理力爭,但係,你話個晚無拒絕我單挑呢點, 我又甘岩有圖喎 .0.
本來都吾想放出泥,但係你甘講我,我就無理由吾放比大家睇睇@@

你既回應係得,〔玩就玩,吾玩就88〕
睇泥你既可信程度應有所保留@@
回復 支持 反對