打印 上一主題 下一主題
收起左側

[版務公告] [緊急!]GOT5賽參賽隊伍覆核,各位參賽者務必入內

關閉 [複製鏈接]
(密語)[來自廣州既大陸仔發出的密語] 參加埋d樂古 垃圾比賽傻仔 如果係由我講出去唔係應該咁既咩
(密語)[來自廣州既大陸仔收到的密語] 參加埋d樂古 垃圾比賽傻仔
想屈我..攪清楚D先喇...你又再次比我踢爆...
你EQ真係低...硬係要攪到自己咁唔開心...你係有料.係勁既...唔係開掛既....唔洗狂密我..同我講咁多廢話喇...
回復 支持 反對

回復 141# leepokong11

攪清楚D先 係我叫你got1你叫我got5又唔打 講咁多廢話又唔打 又話掛
   demo got1 got5又唔打 嘈乜柒姐 又係到講埋d聖經廢人廢up 小學雞? 叫人又唔打 傻仔?
回復 支持 反對

回復 141# leepokong11

人地密自己係[收到]架wor  講左又扮冇講?
回復 支持 反對

(密語)[來自廣州既大陸仔發出的密語] 參加埋d樂古 垃圾比賽傻仔 如果係由我講出去唔係應該咁既咩
(密語)[來 ...
leepokong11 發表於 23-8-2013 06:59

收人地密語唔係收到係咩呀??  唔通由自己發出咩,,講完又扮無講你係得既 :shutup:
回復 支持 反對

回復 142# FaaTJAi

你D屈字堆都幾利害.....我由頭到尾都係M6睇人玩 有冇開掛....咁岩你個木咀就比我見到你...開咁岩你條氣又唔能7順咁比我踢爆左...你之後就係咁狂密我  叫我GOT1 GOT5...(心虛嗎)
正常1個人如果真係有料既係勁既....佢會唔會浪費個幾鐘頭時間黎同,屈你開掛果個人,講咁多野?????:)有呢個必要解釋咁多嗎??
咁樣只可以証明你EQ十分低~~

仲有你係咁叫我GOT1....咁樣可以証明到D咩???GOT1可以証明到你唔係掛嗎???

就當你唔係開掛...係我屈你開掛...咁你有呢個必要同1個唔識既人吵咁耐嗎???
加上唔只我一個話你開掛,,
NG團個 Ppv-S 都係話你....佢當時冇出聲~

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
馬倫 -10 粗言穢語

查看全部評分

回復 支持 反對

本人將會出賽
回復 支持 反對

:@:):curse::curse::curse:

評分

參與人數 1樂點 -10 收起 理由
馬倫 -10 無意義內容

查看全部評分

回復 支持 反對

回復 147# Dau.

關唔關你事
回復 支持 反對

回復  Dau.

關唔關你事
nR一D 發表於 23-8-2013 13:56

真系咩都關你事架wor
回復 支持 反對

回復 145# leepokong11

http://www.youtube.com/watch?v=qPQw4yBwdjg plz 好次佢咁 唔打就搢埋收嗲
回復 支持 反對