打印 上一主題 下一主題
收起左側

[攻略心得] 天龍三---兵聖奇陣副本攻略

呢個副本.....打手至少要1500屬好D 咪就第3王係10分鐘之內打5死會全亡
逍遙放5到大王 但係4王果关要放大 放呢2個鐵骨和元神 30S內殺左佢2個 天龍就可以放大王
要一隊好既12人隊就要甘 內攻:2逍 2隨意同屬內攻 2EC 外攻:2天山 1隨意外攻 1天龍 2EC
打王期間千其5好出 出左入5返 卡左係出面
一開波搵人拉唒細怪 比其他人行过去王附近 再自殺 比EC9 5好出 咪就要死多次 2王3王都要
1王:事先禁用反彈技反彈PET 天山比花柳EC EC近過去打血上(4王都可以甘用) 近攻同內攻打手拉王係中間打 EC係圏外比王中旋風 內攻就要立即打風 打風雷彈 風雷彈一多 外攻停手 王就5會再出風 打唒風再打王

2王: 中鎖技既人5好近旁人 中完就閃 天山,逍,武當都有閃技 丐幫中左就开橫掃免疫技 同埋樓主呢句(我是玄武當,就不打玄水晶,打別的水晶便可。)誤導左人...

應該甘...例如外攻有天山 丐幫 內攻有逍 武當 就應該外攻打冰毒外石 內打火玄內石 最後注意王的血 打得快既隊打到小小血 比打得慢既隊打死再打王

3王:係 呢到集合 打血上拉王过來 打到要搵水 5诜搵 留返集合(BUG位技打5到)最好向左近边緣 拉王过來打 出火圈拉去圈外打 5好比佢入圈 揾水 中名避牛 清牛 搵水 去唒中間 集中一齊 爆技打 搵水 秒 EC趕5切入水开全怒

4王:血上 打 出石 外打內 內打外 外攻打元神 內攻打鐵骨 2个拉入圈 每个逍去5同圈放大 秒 完

利申:國服玩家
回復 支持 反對

不如講下有咩出
回復 支持 反對

不如講下有咩出
dolphin413 發表於 22-8-2013 02:29

淨雲水 玉龍髓 進階技 簡單送20金 困難送40金
回復 支持 反對

12人副本   基本係要有4隻外攻  4隻內攻  4隻峨眉
1隊  4隻外攻  帶2隻峨
2隊  4隻內攻  帶2度峨
通常外攻會組天山  內攻會組逍遙
天龍就百搭  定位唔錯  好多人中意組
慕容基本就無人會組刷12人副本

如果刷80組既12人副本  基本全隊要10-15萬血  1500-2000屬性  先可以輕鬆過到
而且依個副本一定要上SKYPE RC YY等聽住指揮打
全隊人夠力配合到  8個字打完  配合唔到  個半鐘都打唔完
回復 支持 反對

洗鬼一定on skype先先刷到咩
宜家紙上談乒先覺得難姐最緊要有我實踐
出左刷返一頭半個月知點刷有幾難?
(以港服宜家既裝備同石頭) 就好似之前12星睇攻略好似好ma煩
但打落。。。。另外大細嫖之前玩家都覺得難!!刷左一排大細嫖都可直王/無ec過到大嫖。所以唔洗一定要skype都過到只係e過d,,所以出左刷兩刷就得啦!!
回復 支持 反對

回復 15# 黃老先生
其實係唔一定開既  只要12人  全部都集中精神唔呆  而且保證肯定識刷就得
不過  如果有人一呆  或者唔合作  真係刷唔到

每一關既路徑中都有好多守衛  一定要有一個人去引  而後面11人就要立即跟住  去到目的地 引怪個個要死 令D怪番原位  如果當中有人發呆唔跟住  就會好亂

第一環  要幫峨嵋解封 如果30秒解唔到 峨嵋就會死  要睇住隻王出既字 次次都唔同人   外功狂打王  內功就打風雷彈  如果被點名就要跑  最尾個下  係會出勁多風雷彈  如果捉唔到個時間秒王  全隊玩完

第二關 要分成2隊  要2隊互相配合咁打  如果2隊實力有差距個陣  打王既速度就唔同  第二關係要講求同時(30秒內)2隊都要殺到隻王  如果另一邊唔得 又會番生

第三關佢會出水  有幾次  如果幾秒內去唔到水位就會即死  去到中段隻王會點名  出牛  被點名個個要跑  其他人打牛  如果一被牛撞到 即死  去到尾段  仲要除裝備  全隊會中暈 被王點名既  全隊會食佢既百分比血

至於第4關 就相對容易少少  就係內攻外攻打番石  跟住打元神鐵骨

我只可以講  就算係刷4絕 3環依D副本  都唔可以確保到你隊友唔會發呆  
因為刷12人  反應一定要好快  團長叫你除裝  你反應唔黎  就全隊玩完
同埋12個人同時一個副本  到個陣係好亂  除非你話靠打字比指示  但你確唔確保到你隊友下下睇實你打既野  並立即做到反應?
12人副本  比起大票 完全唔係一個程度黎   如果大票綜合難道係6  咁12人綜合難道係10
12人副本唔係講你夠攻  一個人出多D力就得  如果係咁  真係好易  但12人副本講求既係12人之間既合作性

除非你搵到一隊12人固定隊  SURE個個人同你一樣咁熟 反應快  同埋有默契  咁真係唔洗用SKYPE
回復 支持 反對

好似好難打咁=.= 全部秒殺
回復 支持 反對

回復 16# 小小武當

出左過返一兩個月睇下點!!!!
回復 支持 反對

回復 16# 小小武當

同埋我覺我人要發呆既開住sky有d人都會發呆嫁其實好睇果2t 人識唔識刷同專唔專心!當
然開係方便唔開!但都冇話唔開這唔到既
個人認為!好多人覺得好難!但其實你都未
刷過!對新副本模糊唔識刷覺得難唔出奇。
回復 支持 反對

回復 19# 黃老先生
恩  我個人感覺就係  刷12人副本   如果某D隊員  成日發呆  真係好難刷
即係你係咁係團P叫佢  佢都唔比反應你  你個陣真係想爆粗  即係累全隊

我國服刷過20幾次  所以我先敢話  如果隊友唔合作  唔聽指揮真係好難刷
如果大家都上住語音  你即叫佢  佢即應到會好好多
打字指揮 有時真係混吉  D人唔理你
回復 支持 反對