查看: 12457|回復: 6
收起左側

[綜合討論] 有關 ronniebow1981 不實指控一事

你話我搞到你比人封AC  麻煩提供交易記錄同GM封信
一味係到屈人都ON99  仲要成幾年前
我賣過唔少野比人  好多都無事
唯獨得你有事 我都覺得好L奇怪
回復

你好! GM話我AC同用外掛既人有關連. 下一句說同我交易既小號"funnybear1996" 交易了13次50M (剛好是我跟你最後一次交易).
你當時那隻小號叫funnybear1996
交易前一刻我都CAP左相
payee又有交易紀錄
你不如話你隻俾錢小號因為我係外掛所以俾人ban埋?
有好多人問我交易相, 我都已經俾哂佢地
我呢度權限唔夠上載相, 你真係要我繼續講既, 我會努力發言, 夠分我就會把所有conversation 同相upload俾大家睇

btw, 我叫大家小心同你交易, 因為你唔係打錢黎賣人, 你唔知邊度買b番黎然後轉賣, 搞到人冇左ac, 人地只係叫你取消交易, 之後唔回水又唔覆人
而家話人不實指控
其實你知唔知醜?
回復 支持 反對

ronniebow1981 發表於 1-6-2020 13:14
你好! GM話我AC同用外掛既人有關連. 下一句說同我交易既小號"funnybear1996" 交易了13次50M (剛好是我跟你 ...

你可以係其他網上傳 再係呢度貼LINK
回復 支持 反對

between 發表於 1-6-2020 22:47
你可以係其他網上傳 再係呢度貼LINK

https://sites.google.com/d/1QGNN ... gJCYleCK2g4MXr/edit

還有其他相, 沒有時間整理. 如果大家仍認為我是無證據下指控柏俊, 我道歉, 對不起~
但如果柏俊你是買了人家的掛幣再賣我或你是用了外掛幣賣人, 請你道歉及返還我給你的所有款項.
買幣給GM封了我號我沒話好說, 但GM說交易是跟外掛相關啊. 你硬要說我才是問題的一方, GM卻指你1LV 號及這18億交易有問題, 大家自行判斷.

其他玩家要小心. 雖然柏俊他一直說從來沒事, 但只要他的巨幣來源有問題, 受害者可能是下一個買家~
我這裡再強調一次, 我是建議大家請跟柏俊的主號交易, 小心小心~

國巨玩家  
回復 支持 反對

ronniebow1981 發表於 2-6-2020 21:20
https://sites.google.com/d/1QGNN-HUz45TduxKFRCTM0RV1vwQxCwjz/p/1ry9aWZmgdtASybogP0gJCYleCK2g4MXr/e ...

你真係幾好笑WO  搵錯人????????????
我查返PAYME 記錄都係淨放過30億比你 2018年6月16號 360蚊
仲有呢個AC 名都唔係我黎
我全部分AC都無比人封AC
回復 支持 反對

HK01 其實你個名都夠臭嫁啦 係國巨都俾全世界封殺 咁都仲有人中招...
回復 支持 反對

hk01係邊個
回復 支持 反對