打印 上一主題 下一主題
收起左側

[計劃] 新作-【殺戮戰士】 請支持(完成度:45%)

回復 6# cycbobby

我諗 BY Tim 果行佔左 25% o.o
回復 支持 反對

係時候比d意見...
5p d兵開頭係咩兵?
每到時間會加強士兵?(升科技...加能力)
咁做d兵會對玩家有攻擊性...比較難食兵
回復 支持 反對

re:chickenpie
唔得閒整-3-
re:cycbobby
再美化地圖就50% 其餘的只需整觸發
re:counterattack()
哦...
re:香腸
多多指教
re:aoc初心者
嘿...
re:colins4321
咁我真係唔得閒丫媽~你當係睇左就算得唔得姐?係呢度話我?
如果係咁既話我可以比你去修改 我冇所謂囉
回復 支持 反對

回復 13# 潤攻

唔得啵!見到你呢種得把死人口既人真係好失望...
得把口又冇手...都唔知你係唔係想用一堆廢話黎呃點= =
回復 支持 反對

呢個進度係40%,遲d 100%相信個地圖會多出好多空位~
回復 支持 反對

回復 15# 茶仔﹏。

難道這是在考驗作者如何有條理地清空地圖上之物件又不失其意義所在。
回復 支持 反對

回復 14# collins4321

我係因為有呢個區我要入樂古囉 所以我除左呢個區之外我咩區+地方都入過
你話我想呃點?我呸!
我到而家都未知樂點愛黎做既
回復 支持 反對

回復 17# 潤攻

雖然你咁講...但係你成日咁樣po出來...又死劇...會令人好失望...
你有信心整好先po計劃出來...我唔想再嘈...
比d意見先...
如果你d角整得唔平衡...全部人都想用同一個角...
當某人搶到個角...搶唔到果d人可能會棄...
所以建議你整>6個角色會好d
回復 支持 反對

我半年前曾經整過與這個idea一樣的劇
我沒有放上樂古, 不過最後整到600多個觸發後胎死腹中了
原因是想不到解決方法(諗爆頭),
要解決最後死剩兩個玩家時, 如何鼓吹他們打交, 而不是龜在家中(家中有僧侶)
老老實實, 我當時也覺得這種玩法的劇如果弄得內容豐富, 絕對可以像evo那樣受歡迎

約略說說我的劇, 算是給樓主參考一下
1-7p玩家(一開始可選擇步兵/弓/騎)
8p電腦小卒,也是會隨時間強化
殺人殺電腦賺錢買裝備, 可復生(開始時可選擇復生多少次)

有技能(這個才是最麻煩, 也是最精彩的一環)
但我怕放了技能內容出這個post會騎劫了樓主的post - -
但我覺得樓主真的可以參考一下,
所以想知的話就dl下來看看吧
技能.txt (1.19 KB, 下載次數: 7)
回復 支持 反對

回復 19# 孤星月淚

請問...txt檔放起邊度...
回復 支持 反對