打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
咁快*v*` 我升緊新 AC 咋 .. 如果唔係我都可以去到 50 喇> <"

48 COMBAT .. 就黎 50 ,, 快 D 升去 50 吧大家`
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2007-1-6 14:15 發表
XDD 要多謝你表弟幫你升def

唔係 .. 我地既 MAX DEF 係 10 嘛 ~
我個舊 AC 仲未到 11 DEFxDD`
不過唔想升果個- -"
60 MAGE WITH 47 RANGE `
好難升 RANGE 丫`
MAGE 又太低 HP`
回復 支持 反對

有諗過 .. 其實我買左 30 對左右既 RED GLOVES 架`

原本諗住俾大家用架` 點知自己用下又一對 ,, 用下又一對-____-"

所以依家無乜 ,, 既然火火你提左出黎 .. 就訂立一條規定啦 !

好 ,, 等陣我會出 FF 公告`
回復 支持 反對

FF 最新一號公告 :

為左訂立新既 CLAN CAPE , UNIFORM , GLOVES `

請大家到新公會中心到投票選出一個大家心目中的選擇 !
回復 支持 反對

好喇 ..

咁三等天使個 AC 名係 : FF M STORM !

好喇 ,, 講番我先 .. 我既係  :

X L7evil X `

記得 ADD 我丫`
回復 支持 反對

唔係 PK 升 RANGE 既會好悶- -"
回復 支持 反對

MOUSE -v-" 對唔住丫 .. 我諗我唔可以再帶領你地 ..

我 QUIT 啦 ,, 正式咁 QUIT -]"
回復 支持 反對

係 woo -v-" 一言驚醒夢中人 ..

好喇 .. 就等我打埋呢次 Clan War 至 Quit 啦-v-"

我唔知點解俾人 hack 完之後對隻 game 好無信心唔想再玩 `

唔通我部腦真係咁容易俾人 hack 得入- - ?

點解要係我辛苦努力 stake 到兩條 whip = 4m 至 hack 我- -? 唔 hack 完我至俾我 stake?
回復 支持 反對

所以大家要係跟住既 clan war 努力喔 -v-" 等我 quit 之前有個 ,,

大勝對手既回億吧 !!

另外 ,, 我隻 DEVIL 已經賣左 -v-"

我會繼續升 FF R PRINCE 既`

可能會再開個 AC 叫做 FF S DEVIL `

分分鐘用我 LOVER 個名 ..

FF S FLORA xDD`

回復 支持 反對

我諗唔到點開新 ac 好- -" 係叫 .. FF S FLORA ,, FF S LOVE RA .. 定係 FF S FOREVER ?

依家成副身家得番 100k = 300 deaths ..

連 Santa 都話無埋 .. -_________________________-"

好彩平時做得好野多- -" 有無人差我野架 ><" 有既俾番少少我啦-v-"

不過我仲記得我差人 5.5M - -" 丫丫丫 ><" 點解一晚 .. 所有野會變哂 -]?

最新消息 ..

新 AC 決定左叫 "

FF S F LO RA `

追你地會追得好辛苦- -"

回復 支持 反對