打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 teagod2004 於 29/11/2006 05:49 PM 發表

唔係喎...ff s chris att 40 str 46 同prayer 25 都有40 cb啦...仲有hp 39 tim...

不過頭先去pk...升到hp 40...宜家CB 41 -..-

我36 啦 = =v

得返 4 個 cb lv 點同時 升 10 att 加 25 祈禱 , 一定凸少少出來啦 = =v

祈禱都去左 2 lv cb 有多 , 10 att 就更加啦 = =v 何況仲有 hp

回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-11-29 18:02 發表

我36 啦 = =v

得返 4 個 cb lv 點同時 升 10 att 加 25 祈禱 , 一定凸少少出來啦 = =v

祈禱都去左 2 lv cb 有多 , 10 att 就更加啦 = =v 何況仲有 hp

nice snap shot... i never get my first kill in ff s chris -..-

moz 係邊個呀? 佢pk好勁呀?

回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2006-11-29 20:13 發表

nice snap shot... i never get my first kill in ff s chris -..-

我係chaos temple 練prayer o個時, 拎住把add 刀殺過好多noob=.=v
( 但見到d 重裝而高lv 既人下場就相反).............

抵佢地,死, 阻我汁bones==   ==.      ==.   ==......
回復 支持 反對

原帖由 於 2006-11-29 21:03 發表

我係chaos temple 練prayer o個時, 拎住把add 刀殺過好多noob=.=v
( 但見到d 重裝而高lv 既人下場就相反).............

抵佢地,死, 阻我汁bones==   ==.      ==.   ==......

唔知點解咁多人係choas temple練prayer..我有時都比d人打..好無奈
回復 支持 反對

點解你地唔聽我講 ><" 我號召力真係咁差咩 !? 大家咁樣升落去 .. 根本無得玩 ..

講到明升到 40 停 .. 你依家升到 41 .. 我地又要加油升 .. 咁樣根本追唔到 ..

大家 .. 求下你地啦 ><" 幫下手啦 .. 唔好再升唔唔該 >< !!!!
回復 支持 反對

.

i still 29 combat...need12 lvl more combat to catch you guys

where can i train my ranged??now 42 i want train faster
回復 支持 反對

PK啦 .. PK真係升得好快 .. EXP .. 你玩半個鐘有 2K 到啦 ..
回復 支持 反對

原帖由 teagod2004 於 2006-11-29 21:41 發表

唔知點解咁多人係choas temple練prayer..我有時都比d人打..好無奈

愀渣把rune weapons ma~  多數o個度練lv 既都唔會帶食物ga la~

死左咪算lor~ 賴掂死左d energy 會滿番既, 拎埋野食再跑番去p 番佢lor~
不過, 如果佢地係專登黎p你 / 人, 你多數都要走, or die ga la>......................
回復 支持 反對

我都係升 祈禱啦 = =v 用唔到 rune 刀 就算啦 , 都無錢買!
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-11-29 21:57 發表
點解你地唔聽我講 ><" 我號召力真係咁差咩 !? 大家咁樣升落去 .. 根本無得玩 ..

講到明升到 40 停 .. 你依家升到 41 .. 我地又要加油升 .. 咁樣根本追唔到 ..

大家 .. 求下你地啦 ><&qu ...

唔係呀...有時頂唔住去左edge pking..p下p下就升左 -...-
回復 支持 反對