打印 上一主題 下一主題
收起左側

新 Pure Clan "﹏Florid Forest -!"

關閉 [複製鏈接]
原帖由 燎原火 於 2006-12-15 21:53 發表
就升到40射箭!

我想升到60射箭同60魔法,而且升完都係45等級!

別傻了...升range 一定會加血的..你的cb一定會升的

講f2p...pure ranger好屈...-..-

回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-16 11:16 發表
對了 ! ranger 真係好屈 .. 但係好難練 .. 而且高 lv .. 屈既一定會係 melee ..

melee 下下 20+ .. 真係慘 .. 60 att + 90 str 玩哂=_____________=!

PK 到 R2H ,, RUNE CHAIN ,, RUNE SCIMMY ,, 同一D R ...

有冇咁勁呀...
回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-17 09:30 發表

答得好 = =v

第一件事係,食 Food ,第二件事係除裝甲!

因為你看到佢果時佢已經開始射你,未除裝甲會好甘,所以食左 Food 先,跟住就除裝甲。

我係offical 入面睇到d野..

What affects my magic defence?

Magic defence depends on your magic skill level, defence level and the magic equipment you are wearing.

The higher your skill levels and magic bonus, the less likely you are to get hit. You will also receive less damage from a spell.

即係話你有高d既magic lvl..你有少d機會比spell打中...而且仲扣少d

回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-17 15:30 發表

你會唔會濟貧?你睇下我個bank!

好....我又show下我個bank先!

teagod2004(main)

ff s chris

回復 支持 反對

原帖由 燎原火 於 2006-12-18 15:40 發表

係咪比我先 = =v 如果係我收得起!

ps.睇名,係 Thank_Mouse 唔係 Ff_S_Mouse !

我頭先都以為thank_mouse=ff s mouse..
回復 支持 反對

死啦...X'mas holiday 一日一份功課...仲要溫中六d野...this week: 3 Chem Full report.. 1 compo 03

回復 支持 反對

hey goal bars are back !

check that out from my sig!
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-24 13:41 發表
FF 公告 :

聖誕節活動有兩樣 !!

每一個人帶 D 聖誕節既 HOLIDAY ITEMS 遊街吧 !!

順便宣傳下 FF 都好 ~ 但係 CHRISTMAS 我係大陸WOO ..

今日係平安夜 .. 大家約個時間出黎遊街吧 ..!!!

第二就係 ...

wtf... 我死啦....有排先到str... 又慢
回復 支持 反對

原帖由 Prince` 於 2006-12-27 11:30 發表
我地個D唔係叫借- -"我地叫收 ..

因為好多人都係 INACTIVE .. 真係打唔到 .. 加上我要考試 .. 都未必黎到 ..

到時我搵D外國 CLAN MATE 一齊黎囉 .. 你地全 CLAN 一齊出動吧 !!

我會再找些人入 CL ...

我仲會active架...不過唔多開ff s chris 黎玩...宜家主力升crafting 70!

3月尾考al lol!
回復 支持 反對

yay CB 49 now... Str 58  2 more str and 1 more hp then CB 50..

however, Some pkers got CB 48 with Str 60
回復 支持 反對