打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 花都別吹吧~花都要上訴咪拎d真證據黎睇下囉~

行得正企得正=ok? 姐係我話你係昆9 話你搶場 引怪乜都做齊你地可以當冇野? ok 你地當冇野唔出奇 外面d人又會點睇?
回復 支持 反對

ok 姐係你族無知? 做謠言擺明冇證據  冇證據本來就唔應該出聲 都唔明你地係道9嘈d乜
冇證據你講咩都唔會有證據出黎 總之聽日就清楚晒 拉怪既圖我已post 大家點睇你地族 你地心知
回復 支持 反對

但我同你講 做謠言係有天收 你get唔到就咪係道扮威威甘啦 岩岩同花都嘈你地班族人去晒邊? 又唔敢嘈 好似前日甘呀嘛 嗯?!成個花都得你1個? 其他人呢 呢幾張圖片就證明到你地既處事態度同埋有心犯錯 事件既結尾 聽日會知
回復 支持 反對

已容忍多次 今次隨緣 絕不讓步
回復 支持 反對

冇圖=無證據 講咩都得
係 的確邊個黎先邊個搶無人知 但最起碼引死人唔岩,你引人仲要大聲夾喝 要隨緣踢人<---憑什麼?
回復 支持 反對

回復 35# ★清

假設性問題你答黎做乜?
一句講晒 冇圖=冇計傾 如果你話冇圖都講到野 我可唔可以話你係昆狗?
回復 支持 反對

點解會有昆狗? 你都話圖唔能夠證明1切 姐係你支持昆狗? 如果係甘我都幫你唔到 你加油支持昆狗啦;o
回復 支持 反對

回復 39# 櫻之道

有圖唔代表一切<---咩意思? 姐係有冇圖都一樣? 呢個彩島有你呢d人係道 日日都比人嘈架啦
想死埋黎答爹又唔夠料,你冇圖憑咩話人罵戰? 你族長悠係道玩野先架 9唔搭8 就接埋彈開d啦。
人都走左 仲要引死人? 你族都唔錯啵 以後收生資格 加多行
叫:入族免費教你引死人加多行洛去啦
回復 支持 反對

佢係道開啦叭 擺明串隨緣 係道玩挑釁你而家話我地罵戰? 別笑吧~你呢d唔知頭唔知路既 都唔明死出黎搭咩爹
回復 支持 反對

回復 46# ★清

不如你去一去青山睇睇啦 圖入面咪清清楚楚大大隻字 寫住 預言子子囉
仲自爆埋啦 你仲問佢有冇做心知肚明?
回復 支持 反對