查看: 7225|回復: 82
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 花都別吹吧~花都要上訴咪拎d真證據黎睇下囉~

重新申明 此post並不是為與花都進行批鬥

近日花_族長話出口2有人搶佢場,原因不多說吧。

花_強烈要求隨緣踢除2人名字不多說,

你地成日叫人做咩拎證據出黎,今次搞到要踢人 你就冇證據拎出黎仲要求踢人

初初訂下族規時,黑字白字講明晒 搶怪,引怪者有圖即踢

而家冇證據你要求踢人 算唔算係違反族規?你成日話人違反族規你地呢?係咪真係安分守

已??你地而家仲係道9嘈開晒啦叭9吹,冇證據話搶場 話要踢人 甘點?你有咩做到?證據你又拎唔到出黎?
點踢人?踢人唔洗交代?而家有1個人比人你地屈到走左你地絕無悔過之心仲係道串77

我唸你話人地搶你地場 已唔止一次 呢個世界唔係人多就大晒 仲有天理,你地到現在有冇證據拎到出黎?

無證據=無野講=收山訓覺

你地成日以為自己夠巴渣就大晒?唔好講笑啦,好彩呢個世界仲有天理既。

唔該花_咪再用你既無能壓力向人施壓,係道嚇9人。別笑吧 你地係道封殺人地,你地憑咩?憑你地係第4家族?就算比你做到第1家族又點?

咪又係掛個名~我諗1個好既家族唔係因名氣同等級 而是品行,你這種算是什麼?

<---花都族長出到聲話要自己搞~

<---花都出到手引死人,條龍咁長 唔係冇心掛?

<---花都「預言之子」引死人自爆

引人甘勁不如係入族收生個道加多項叫:本族免費教族人引怪,搶場
兜夠了花都,別再跟我們說那些歪理,另外你地亦冇資格同人講證據呢2個字

Re悠:
初初訂下族規時,黑字白字講明晒 搶怪,引怪者有圖即踢

記住啦~係「預言之子」觸犯搶怪,同引怪 記得踢啦 悠~

最後強烈一句我地族只要一句:「預言之子被強制踢除。/預言之子退出了家族。」!

回復

挽自爆.不錯嘛~
明明就系佢地惹人先,仲要大條道理甘講
無證據可以證明到d咩?證明花_講咩就系咩?大曬?
屈得就屈,都要有證據令人信服先得架!
回復 支持 反對

回復 2# z609714973

咪就係 唔好話比我知花都講既就係真理
回復 支持 反對

呢單又點~果單又點計丫?_?
似住人地無證據就恰人 有證據五係大晒~證據只係一點點的證明
回復 支持 反對

講得好:)無相片 無証據 憑咩要族踢人?o?差人做野都要有証據啦?下:?)
回復 支持 反對

回復 4# ◇﹎解™

你上到庭都係證據行先 最起碼 族規他們都犯了,有證據總好過無證據
回復 支持 反對

有證據只係可以更加有效地證明!
但係無證據五等於收得山無事發生;
係;係有好過無,   但係 無啦啦五會影人相架係咪呀 真係咁得閒咩=]
你行得正企得正怕乜人屈你~?
回復 支持 反對

甘佢無證據講咩都得架啦 我話佢去搶新手龍貓妹妹又得啦喎?
回復 支持 反對

~~~用行正想人既頭腦諗下就知有無可能^^
回復 支持 反對

回復 9# °`春×.

用下正常頭腦比人搶場當然第1時間影相
回復 支持 反對