打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

100%認同你!
想當年花都重係第一果時 幾時有人會話花都搶場?(有既唔該比po/相黎睇下)
e+某y族做左第一   ...
ancu32 發表於 1-7-2011 18:09

其實係 件事愈嘈愈大 200lv既職位都好高 咁正常都要睇下發生咩事掛
族長副族 到場睇下咩事 都叫蝦人- -?
回復 支持 反對

WOW  某人(其中一個200lv) 起樓主張相 果幾句
係一個副族 去個場到睇下咩事 應該講既咩?
ok 唔叫蝦人  叫兇 ...
ancu32 發表於 1-7-2011 20:07

我覺得兇人依樣野 係唔係200lv都做得囉 只不過係你地自己在意佢個lv
回復 支持 反對

回復  z54964380

第一大族大曬?同埋ed唔叫串lo
kirayamto34 發表於 1-7-2011 20:25

我諗緊 就算 爽會 唔係第一族 ss風貓唔係200lv 我諗佢地都會出黎幫族人囉
都唔明點解一般人咁在意人地族名同埋lv
回復 支持 反對

即係咁 客觀咁睇
我認為人地唔一定係靠族名lv 去兇人
可能係你地自己錯覺 除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[
回復 支持 反對

甘你做咩升lv?
甘點解敢多人要入第一大族?
唔通佢地唔係一般人?
ancu32 發表於 1-7-2011 20:33

入第一族 其實係因為 佢入面差唔多無時無刻都有人
唔會悶 有傾有笑 我升lv係為左係彩虹島立足@v@ 高lv d 帶升賺番d ely 買水買下自己鐘意既野
回復 支持 反對

除非佢講明 你夠我高lv 你舍 族唔夠我族勁  之類個d說話啦=[

咩都講明就死得啦=]  都係唔講敢多  睇電視重 ...
ancu32 發表於 1-7-2011 20:48

咁人地有冇黑字白紙咁 明確咁講先? 有既話我知@o@ 冇既咪即係人地當時唔一定係到靠lv同族囉..
我相信 就算個族唔係第一 唔係200lv 族長都會幫自己族人 出黎幫自己族人理論係好正常囉
想當年 ss風差小小200lv 個陣我都嘈ss風 我跟本唔理個lv 雖然當時係我自己做錯
其實人地跟本冇諗過始住自己個lv去嘈 只不過係 嘈人個個自己見到人地個lv驚
人地又冇黑字白紙咁講明 只不過有某部份人 主動去望人地個lv同族名 而自己怕怕地
人地冇特登show lv/族 叫你去望 所以我認為你咁樣講野唔一定岩囉!     藍眼字
回復 支持 反對

想問大家 玩遊戲的目的是什麼?
是 吵架嗎?
siupui030 發表於 1-7-2011 21:40

連post@v@
以下係個人觀點:
大族冇証據係咪有多個事例先? 如果有多個事例就唔該交出黎
單一事例未能概括全部@o@
回復 支持 反對

何解要燒埋花都-﹏-
游游 發表於 2-7-2011 12:51

對面講講下由爽會講到花都 我都唔知點解~
講講下又有矛盾 都唔知佢地想點-00-
一個又話花都 大族蝦細族 一個又話花都做第一個時都冇蝦人