查看: 12301|回復: 130
打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

7月1日我族:一見鍾情
其中幾位族員夾埋一齊打公路(公路無人)
打打下無喇喇2個爽族成員行埋黎話我族人搶場
之後就嘈起上黎
爽族吹人過黎,多到吾止10個
連戈兩個200lv既都黎埋(聽被屈搶場狗的我方族人說)

爽族話我地系搶場狗
但系佢地又拎吾出證據
話我地搶佢場,佢話由琴日掛到依加,跟住番黎睇下就見到有人搶場,(如果你真系由琴日掛到依加我地又點會睇吾到你丫?)
吾通我地d族人會傻到見到有人打都照搶場?
甘多個ser都吾打專燈打你打緊戈個ser?
大家都知爽族系第一家族,都吾夠膽得罪喇,吾通我地呢個甘小既族會甘不自量力去挑戰大族?
正系人都多過我地喇,如果爽族今次系有心想搞事既話,甘件事就完全吾同曬睇法喇

俏皮貓~*~"公路做吾出d咩"<---睇黎你好似有心屈我地搶場,向到搞事甘b0~
原圖--->
Ss風sS:"甘我地冤枉埋小培吧"<---姐系特燈屈我地搶場跟住搞事話我地錯?
無證無據話我地搶場,吾通大族講咩就岩,小族講咩就錯?
爽族吾洗甘快就撲x都後塵掛~

當事人再一度詳細解說:絕對係我地黎先 karen話有人搶埸 (佢地係個埸入口右小小)  之後我見到有人由左邊入口入黎
我咪跑過去睇下 就見到2條友嘈2條友(+埋我就2條嘈3條)
我的確係由9點左至右全部行過晒打到11點

我11點開始掛左係門口
11點掛左係門口 落街買點比賽
最後12點幾先番到黎 隊友係中間打緊 有人話搶埸
正想問咩事 有人係左邊門口入左黎 爽族的
原本我都無出聲 但佢地講野越黎越離譜

但係因為我係門口 所以見到有個爽族既人入左黎
係由 門口入黎
咁試問你就掛左成晚 我由左至右打過晒都見唔到有人

點樣撞到佢地?睇圖吧~

以上兩幅圖,請爽歪歪族員給我們一個正當的回覆!!!
我要澄清我地一見鍾情族員無錯,請還給我們一個清白!!!
回復

d 200lv太無聊
已越黎越討厭港服
回復 支持 反對

d 200lv太無聊
已越黎越討厭港服
雪貓 發表於 1-7-2011 14:59

依加個個都走曬去私服喇/___\
回復 支持 反對

話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情發生??
點解e家爽歪上左去之後會變成咁??
係咪有人以為自己勁左就想封殺其他人呢???

大家有眼自己睇

依加個個都走曬去私服喇/___\
z609714973 發表於 1-7-2011 15:01

其實我諗有部份人好似我咁
覺得港服俾人控制緊
已經唔再係一個"遊戲"
反而去私服仲好
無外掛 (按精不能, wpe不能, 其他唔知)
回復 支持 反對

話時話
有樣野我諗左好耐
我都唔扮清高喇
不如拎出黎一齊討論下

點解之前花都係第一家族個陣 無乜e d事情 ...
雪貓 發表於 1-7-2011 15:04

做左第一家族之後就以為大曬?
我想講甘既諗法系吾岩
做左第一家族甘又點,人格做到甘差,配不上第一家族這個名稱

個個走曬去私服,甘仲有邊個留向港服丫?
港服話就話等盛大出資料
盛大出左資料咪都系甘,game0ne照吾做野
盛大資料本身已經出得好慢,但系game0ne就始住無左盛大就改變吾到彩虹島?
難道game0ne已經無呢種人?
回復 支持 反對

人地冇証據話你搶場 咁你有冇証據話冇先- -?
另外 我唔認為 單單一張全圖 同 2張cut出黎既圖
可以完整咁俾人知道成件事 仲有 你cut出黎個2張圖 冇前冇後
跟本唔知你地個陣講緊乜
如果想俾人知道成件事 唔該由頭到尾影晒 如果唔係跟本就唔公平
回復 支持 反對

樓主@@第一家族都夠膽寸,咁1lv家族你咪斬佢全家@@?
又點會睇吾到你丫?)   <-咦,原來你唔知個場幾大下架???你企最左見到最右-v-?
你有乜證據你地黎先- -?
回復 支持 反對

人地冇証據話你搶場 咁你有冇証據話冇先- -?
另外 我唔認為 單單一張全圖 同 2張cut出黎既圖
可以完整咁俾 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 15:29

吾通你打打下怪會影張相落黎話我無搶人場?
正常都吾會向一個正常既情況下影相證明掛
講緊當時爽族講既野
影相梗系影重點
吾通影d無關系既野?
回復 支持 反對

吾通你打打下怪會影張相落黎話我無搶人場?
正常都吾會向一個正常既情況下影相證明掛
講緊當時爽族講既野
...
z609714973 發表於 1-7-2011 15:37

係有心影相既 就應該由你同爽會 嘈個時 開始影
你影d唔影d post d唔post d 成件事好難會完整囉
咁對於你/爽會 都好唔公平
回復 支持 反對

你地連花都都拎埋出黎串啦~~
另外你地都有族人話你地有族人唔清楚件事就出聲話自己冇錯,,咁又係點既一回事?
回復 支持 反對