打印 上一主題 下一主題
收起左側

[影圖分享] 7月1日爽族無據屈一見鍾情族人s8公路搶場~

根本上就系你地族嗰3個人撩交嗌~
原本呢件事可以和平解決點解系都要咁到咁收場?
我地族d人已經系 8s 公路掛 ...
寂寞丨 發表於 1-7-2011 16:07

吾該自己睇左第一頁既解說先講喇
仲有,我黎到戈時,你地族長吾向到架,
吾該,你自己了解清楚曬成件事先好話我喇!
回復 支持 反對

回復  藍眼Be

因為我地原本無打算嘈落去 無影相 ss風講野果張 係我咁岩影落姐 ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:10

Ss風sS戈句對話吾系我cut既
系當事人cut俾我既
z609714973 發表於 1-7-2011 16:11

即係代表樓主 post 人地張相上黎啦~
另外 to cc924749:
既然你有張相 點解要cut某一部份出黎 而唔係成張黎
既然你有影相 你又係當事人即係代表你一開始就係個到
咁你有影相 又唔post晒所有對話??
家陣唔通你真係 我岩岩所講個d人?(只cut對自己有利既對話既人)

ps 可信性 完整性 真實性 不足!!
回復 支持 反對

回復 32# 藍眼Be

我就係激辣 我無打算影相 見咁多人諗住影番張靚相 咁岩影中個對話姐 就係得呢張
    我都無樂古ac 直至岩岩先決定開 所以我將d 圖send左比樓主代貼
回復 支持 反對

回復  藍眼Be

我就係激辣 我無打算影相 見咁多人諗住影番張靚相 咁岩影中個對話姐 就係得呢張
     ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:19

不完整既對話圖 可信性 完整性 跟本不足 連完整既對話都冇既圖 跟本唔可以post出黎
否則誤導讀者 令讀者難以判斷誰對誰錯
回復 支持 反對

上面 藍眼講得幾好= =
我認為此事<小事化大 何必再作無謂爭拗= =
回復 支持 反對

系佢地嘈我地先架b0
家下佢地搶我地場先,仲反而調個頭番黎話我地搶場
如果你d族人甘俾人話,你會點?
回復 支持 反對

系佢地嘈我地先架b0
家下佢地搶我地場先,仲反而調個頭番黎話我地搶場
如果你d族人甘俾人話,你會點? ...
z609714973 發表於 1-7-2011 16:32

依加唔係話你幫你族人唔岩 係你族人所講既野未必一定係真
因為你自己都唔係當事人/一開始就在場
所以可能有某部份可能係吹出黎 而且証據又不足
跟本難以話你搶人場/人地搶你場
回復 支持 反對

我原本係白字頻無出聲 靜係叫組員轉SER的 隊員話自己無錯,唔轉
咁我咪同佢地姜持左一陣囉 唔知邊個又係咁講激辣聊交嗌 最串係激辣
又不停叫我地拎證據出黎 咁證據就係我地對眼 要唔要挖埋出黎證實下? 講笑
我由9點 打到11點 左至右打過晒 係無人的 11點掛係公路門口出左街買點 12點幾先番
12點幾番黎 隊員話有人搶埸 我正想去睇 就見到左邊入口有爽族人入左
咪跑去中間睇咩事 佢地越講越離譜 完全無和解既意思 連真相都唔願去聽就一口咬定係我地既錯
而我既隊員係點解確定係無人丶唔係我地搶埸呢 咁我就CAP左一段岩岩影落既對話 要唔要睇先?
回復 支持 反對

依加唔係話你幫你族人唔岩 係你族人所講既野未必一定係真
因為你自己都唔係當事人/一開始就在場
所 ...
藍眼Be 發表於 1-7-2011 16:35

甘佢依加又話我地搶佢場,佢地又無證據拎出黎,甘算點?
又賴曬我地錯?
回復 支持 反對

我原本係白字頻無出聲 靜係叫組員轉SER的 隊員話自己無錯,唔轉
咁我咪同佢地姜持左一陣囉 唔知邊個又係咁講 ...
cc924749 發表於 1-7-2011 16:41

有既 最好post上黎啦 家下都唔知邊個岩邊個錯=[
回復 支持 反對